Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csaadsv

wieczór panieński

Polecane posty

Gość csaadsv

Hej macie jakies fajne pomysly na wieczór panienski. to bedzie kameralna i spokojna raczej imperza bo przyszla panan mloda- moja przyjaciółka w ogole nie chce wieczoru panienskiego - jest w ciazy i troszke zle ja znosi i chciala sie z nami spotkać tzn w 4 dziewczyn ktore przyjaznimy sie od przedszkola... jak zawsze mamy sie spotkac u mnie w domu ale chce zeby tym razem zapamietala nasz wieczorek w koncu to jej ostatnie spotkanie jako Wolna panna wiec co mam przygotowac?? jakie atrakcje, zeby bylo smiesznie i dobrze sie bawiła?? napiszcie jak wy spedzicie lub spedziłyscie wieczór panienski tylko prosze nie w stylu ze mam zamawiac jakiegos striptizera bo to nie przejdzie:/

Gość csaadsv
DrMengele dziekuje za twoje uslugi:/ to macie jakieś SENSOWNE pomysły??

Gość csaadsv
hej ludziska!! nikt z Was nie mial wieczoru panienskiego??? prosze o pomysły to dal mnie wazne!:)

Gość tojatojatojatoaj
jesli ona nie chce to nie robcie bo byc moze ona nie chce by jej facet mial kawalerski wieczor......a tak to bedzie mial na nia haka.......

Gość csaadsv
ale sama chce sie z nami spotkac:) chcę zeby spedzic jakos przyjemnie ten czas :) wiec macie jakies pomysły??

Gość Kinder bueno
zrób spotkanko w domu, przygotuj szampana, jakis smieszny tort, jedzenie, swieczki, balony (np. w ksztalce penisow hehe), przebierzcie sie smiesznie, jej tez skołuj jakies fajne wdzianko i do dziela. mozesz wymyslec rozne zabawy, np. zadac jej 10 pytan odnosnie jej przyszlego meza (wczesniej jemu zadaj te pytania zebys znala prawidlowe odpowiedzi) i jesli na ktores odpowie zle to wymysl jaką kare. mnostwo jest rzeczy, ktore mozna zrobic nawet kameralnie.

Gość a dlaczego ty
zadaniem może być nakładanie ustami banana , próbowanie smakow przypraw . Panna mlodna powinna mieć związane oczy a przyprawy podane na jakimś sztucznym penisie. Aparat, muzyka i może być fajna zabawa

Gość csaadsv
a jaki prezent dla przyszlej panny mlodej?? co daje sie podczas wieczorku??

Gość zazwyczaj daj sie
bielizne tyaka sexi, na allegro widzialam fajne czekoladki z nadzieniem w ksztalcie penisa, ja dalam ostatnio podwiazke i czerwony welon na wieczor panienski taki z rogami