Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_________sss____

byly niechce sie odczepic-co robic

Polecane posty

Gość smutna_________sss____

rozstalismy sie dokładnie 2 tygodnie temu on wciaz pisze prosi o ostatnia szanse itp doszło do tego ze mnie straszy-w sensie ze jak niechce sie z nim widziec to sam mnie znajdzie albo ze mam odbierac telefon bo przyjedzie...mowi tez ze jak bede miala kiedys facxeta to on mu nie da zyc;/ jestem przestraszona wczoraj mi wypominał wszystko co zrobił dla mnie w całym zwiazku-uwaga zabrał pare razy do kina, nawet to ze kupował czekoladki tez mi wypomniał(jaka to ja zła jestem, a on zawsze sie troszczył) napisałam ze ma mi wystawic rachunek i oddam mu za to wszystko to sie obrazil i stwierdził ze nie o to mu chodzi--wiec o co??? ma tez moje nagie zdjecia-wiem głupia byłam;( cały czas mi o tym przypomiona chociaz jestem nie do rozpoznania na nich ale ...czuje jakby cos kombinował pisze my ze jest skurwielem i chamem za to co mi robi -to on ze mu ublizam i cos o policji było chory człowiek jednym słowem nie do pozbycia mowie mu ze nie kocham, nic to nie daje on chce ostatnia szanse i koniec!! rozstalismy sie przez picie awantury itp-wczoraj usłyszalam ze pił przezemnie bo taka zimna bylam przez 2 dni heh cos strasznego co robic??

Gość iudgygctygc
up

ja miałam podobnie,wkoncu sie odczepił ale trwało to bardzo długo.postrasz go ze zgłosisz sprawe na policje o nękanie,nie odpowiadaj na zadne smsy i telefony.musisz przetrzymac wymaga to duzo nerwówi cierpliwosci.