Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja20222

Okropny sen

Polecane posty

Gość alicja20222

Miałam okropny sen -rozbilam się samolotem. Do teraz jestem roztrzęsiona. Co to może oznaczać? Czy to przestroga na przyszłosc czy moze ma to dogłębne znaczenie? Prosze o odpowiedź.

nie chce cie straszyc ale to z pewnoscia przestroga ja zawsze tak mam jak micos sie sni nie sprawdza sie w prawdzie w 100 proc ale w podobnej sytuacji ,byc moze bedziesz swiadkiem jakiegos wypadku i to nie tylko drogowego lub skojarzysz to z otrzasnieciem sie z jakiejs dla ciebie meczacej sprawy tez tak moze byc na pewno nic ci sie nie stanie po prostu badz ostrozna na drodze a sen to nasze mysli i troski codzienne ktore ujawniaja sie pod inna postacia gdy spimy takze sie nie przejmuj

Kochana nie panikuj:) ja w swoim śnie już nieraz umierałam rozbijałam się i przeżywałam wypadki :) a wiesz ,że śmierć w śnie oznacza wolność w życiu niby na podstawie senników :D ja nie wierze w sny śnimy o tym o czym myślimy w dzień albo ewentualnie sny odzwierciedlają nasze lenki :)

Gość alicja20222
Dziekuje za odpowiedź troche sie uspokoiłam :*

Gość Mmmarchcewa
a mi sie smiło ze wychodzilam za mąż, bylam juz w sukni ślubnej i mialam jechac do kosciola tylko strasznie plakalam i nie chcialam tego slubu. wie moze ktos co to moze znaczyc? p.s. jestemm singlem

Gość Mmmarchcewa
no wlasnie nie:( chcialabym sie juz jakos ustatkowac ale niestety mi nie wychodzi wiec nie wiem dlaczego w tym snie plakalam. jedno przeczy drugiemu

Gość sól, pieprz, oliwa
czasem śni się odwrotnie - nie chciałaś ślubu, płakałaś, a w rzeczywistości bardzo tego chcesz wyluzuj, nic na siłę, a samo przyjdzie :) a czasem śnią się sny "prorocze", czyli podpowiedź naszej podświadomości, bo tylko we śnie może "dojść do głosu"

Gość zuziaa54
napewno samolotem się nie rozbijesz ale dowiesz się może to być rozwalony zwiazek ,firma albo przyjazn rodzina Coś rozsypie Ci sie na czesći

Gość zuziaa54
odpowiedz dla marchewki ktoś będzie nakazywał ,podpowiadał zebyś coś zrobiła zwiazałasie z kimś poniżysz ta osobę

Gość Mmmarchcewa
dzieki dziewczyny, zobaczymy:)

Gość KAFFFFFFFA
Nie wierzę w sny.

Gość zuziaa54
Kochana ja wierze sniło mi sie jak dostałam trzy płaty grubej blachy ale miałam trudność ją wyciągnąc ale wyciągłam na drugi dzień dostałam wiadomosć ż tam ktos chce mi wysłać euro Było ciezko bo to z zagranicy ale zrobiłam konto i wpłacone mam nie smiałam pytać ile Moze to będzie 300 euro a może 3000 tysiące jeszcze czekam napewno te grube żelazo jak we śnie mowiłam sprzeda sie i kasa będzie

Gość www.tnij.org/nokautsklep
ten sen oznacza że wygrasz w totka 2 miliony

Gość monica211
przewaznie śni nam się to czego nam się boimy ,albo czego pragniemy. Widocznie podświadomie odczuwasz przed tym lęk ;)

Gość kdhvl
Mam 50 lat-jak chodziłam w młodości na religie to nam mówiono,że wierzyc w sny jest grzechem.