Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokoję się bardzo

Świąd pochwy i warg sromowych

Polecane posty

Dziewczyny! Oszaleję gina nie ma (urlopuje się już tydzień) a mnie szlak trafia bo mam takie swędzenie pochwy i warg sromowych, że oszaleje. Płynem do higieny intymnej podmywam się co chcwila (trochę łagodzi) ale jest nie do wytrzymania. Nie wiem jak mogę sobie pomóc - gin będzie dopiero w piatek a ja się chyba zadrapię na smierć. Co to może być? Nie współżyłam ostatnio w ogóle (od 2 miesięcyy) więc jakaś bakteria odpada. A ja już nie wyrabiam

up help dziewczyny moze czyms smarowac musze?:(

Gość Dupa dupa Panie Paxdzioch
kup sobie cotrimazolium jest krem i tab.. do pochwowe 200 i 500 te.. 200gr. to bedą bez recepty-chodz moge byc we błędzie... ale krem napewno dostaniesz

kurde, apteka daleko ale moze kogos porposze to mi kupi. Mam neomycyne w domu. i takie tabletki dopochwowe VAGIFEM - przypomnialy mi sie, musze zobaczyc w necie na co one sa. Coś okropnego - nie moge sobeio a tym swedzeniem poradzic

Gość W odpowiedzi na..
... kup Lactovaginal, albo cokolwiek, co zawiera pałeczki kwasu mlekowego, a co możesz wsadzić do pochwy. To pozwoli przywrócić naturalne pH pochwy, i szybciej wyleczyć się z zarazków/grzybicy (jeśli swędzeniu towarzyszą serkowate upławy). clotrimazolum to maść na grzybicę to stosowania zewnętrznego, łagodzące swędzenie. Ale nie eliminują przyczyny...

Gość ERAMDAIV
VAGICAL też jest bez recepty a mi zawsze pomagał na takie dolegliwości