Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietowana ona

czy to duzo kalorii

Polecane posty

Gość dietowana ona

jesli zjadlam na sniadanie miske platkow wieloziarnistych s owocami a na obiad fasolke szparagowa i 2 jajka sadzone?

Nie rozumiem pytania? od czego sa tabele kaloryczne? proste jak tabliczka mnozenia.. i szybciej niz czekanie na odpowiedz;/ i gdzie masz pewnosc ze ktos ci dobrze policzy? tak duzo, zjadlas.. 1000kcl! ;p

Gość dietowana ona
wiem ze sa tabele ale chcialam zapytac czy waszym zdaniem to duzo bo mi sie wydaje ze nie zbyt

Mi sie wydaje,ze bardzo malo jak na dorosla osobe? bo masz pewnie.. nascie lat jak nie wiecej. Codzienna dawka dla doroslego czlowieka np kobiety w wieku 20lat to 2100kcl -2300kcl takze mozesz zjesc porzadna kolacje.

zależy jaka miska, jakie owoce, na czym smażyłaś jajka, ile fasoli... moim zdaniem niedużo i zdrowo :p

przecież dawka kalorii zależy również od wzrostu, wagi, trybu życia... osoba, która niewiele się rusza na diecie 2300 kcal może chyba tylko nabawić się nadwagi :)

Gość dietowana ona
platki z rodzynkami i kawalkami suszonych jablek fasaola szparagowa gotowana a jajka smazone na malej ilosci tluszczu co do wieku mam ponad 20 lat i wzrost 172