Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sardynka11p

Czy ginekolog bedzie robil mi badanie, dopochwowe ???

Polecane posty

Gość sardynka11p

Mam zaczac, zazywac tabletki hormonalne, i ginekolog skierowal mnie na badania hormonow testosteronu dokladnie. Wyniki beda za tydzien, mam odebrac i pojsc do ginekologa z tym. Czy te badania wystarcza, czy bedzie robil mi jeszcze jakies?

no chyba normlane ze zrobi badanie dopochwowe zeby spr czy wszystko w porzadku?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
jesli jesteś dziewicą jeszcze i powiesz mu o tym, to będzie badanie przez odbyt a nie pochwę. Jeśli dziewicą nie jesteś to oczywiście normalne badanie będzie przez pochwę

Gość nieprawda że zawsze
dziewicom robi przez odbyt. Mi kiedyś robił normalne badanie, tylko, że wtedy używa mniejszych wzierników.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
to też zależy jaki rodzaj błony dziewiczej. Jeśli tamponami rozszerzyłaś otwór w błonie, to może malutkim wziernikiem. Jeśli otwór jest zbyt mały, to ryzykowałabyś pozbycie się dziewictwa poprzez... wziernik :)

Gość entowa
Moja ginekolog pytała, czy używałam tamponów OB, skoro tak, to mogła mnie normalnie badać. A potem syczała, że tak rozjechanej dziewicy nigdy nie widziała.

Oczywiście ze tak Cię zbada. Najpierw oceni zewnętrzną budowę Twojej vaginy ,następnie 2palce do pochwy i badanko. Na końcu wziernikowanie . Powodzenia.

Gość pff...
ale wy jesteście posrani, nie straszcie dziewczyny! A ty mała, zawsze chodź do gieni-kobiety (ja pierwszy raz byłam u faceta i był strasznie wulgarny dla mnie, krzyłam itd., aż się popłakałam). nie ma się co wstydzić lekarzy, o ile są zrównoważeni umysłowo.

Dodam ze jeszcze zbada Ci piersi i sutki ,rozchyli pośladki i obejży Twoją kakaową szparkę. Idź do gina faceta oni są najlepsi.

Gość bnnbbn
Ja nie poszłam do gina po przeczytaniu, że dziewice bada się przez odbyt :O I tak minęły dwa lata.

Gość pfff...
tak w ogóle to co ma odbyt do tzw. kobiecych spraw? Jeszcze żaden gień mi odbytu nie badał (w końcu byłam u tego faceta jak i potem u dwóch kobiet jeszcze jako dziewica) Pierwsze słysze, żeby odbyt gieniek badał! I może co, stwierdzi, że masz grzybicę pochwy? w odbycie! :):):)

Gość pfff...
jam jest czupurek, tak na logikę to wydaje mi się, że faceci ginekologowie nie mogą mieć do końca dobrze z głową. SAmo to, że naoglądają się przez całą swą karierę szparek i cycuszków. Ciekawe co robią w domu - w końcu TEN widok się już dla nich nudny robi. A po drugie - nikt nie zrozumie lepiej działania kobiecego ciała niż druga kobieta. Nie ma co porównywać.