Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad va

Personan non grata

Polecane posty

Gość ad va

Tworzymy 5 osobową paczke w pracy. Ja dołaczyłam, oni znali się wcześniej. Polubiliśmy się, chodzimy świętowac swoje imieniny, urodziny i inne okazje. Jest sympatycznie, uwielbiam spędzac z nimi czas, to jakas odskoczna od mojego niezbyt udanego życia (rozwodze się). NIe ukrywam ze jeden z kolegów mi sie podoba, drugi natomiast widze że jest mna zainteresowany. Jestem arakcyjną kobietą, faceci zwracaja na mnie uwagę i czuje sie z tym dobrze, lubie byc dusza towarzystwa i w centrum zainetersowania. To wszystko przerwała ONA - tez pracuje z nami (w innym wydz.) dłużej niz ja i wiem, że znała się z tymi ludzmi. Okazało się że tworzy parę (!) z tym, który tak mi się podoba. Wsciekłam się nieco... Oni to ukrywali sądze z tego powodu, że w pracy jest różnie widziany taki związek. Wiem teraz że niektórzy o nim wiedzieli ale ja nie :/ Ona zaczeła brac udział w 'naszych' spotkaniach. Doznałam szok, kiedy zobaczyłam ich razem. Czuję się źle z tym, że ona odebrała mi radość z tych spotkań i z możliwości poderwania JEGO. Ale nie zrezygnuje! Co mam robić, jak się zachowac by nadal byc blisko ich, jego, mieć jakieś szanse??

Gość ad va
Oni sa ze sobą dłuższy czas, on czasem opowiadał o 'swojej' dziewczynie, o wakacjach, wyjazdach ale szezrez mówiąc nie traktowałam tego powaznie... bo nie miałam 'namacalnego'dowodu że ona istnieje! Co robić? dac się poderwaC TEMU DRUGIEMU KUMPLOWI (BARDOZ GO LUBIE) zeby wzbudzic zazdrość, być bardziej 'widoczna'?? pomocy, jestem zła..... :(

Gość Naomina
daj se spokj desperatko, , nie widzisz ze facet ma dziewczynę, żal mi takich zdzir jak ty :O

Gość ad va
nie jestem zdzirą :O daruj sobie Myslałam że on tez jet mną zainteresowany, niektóre rzeczy na to wskazywały. Tyle fajnych imprez razem, smiesznych wspomnień. Ja znam bo widzimy się codzienni w pracy, nawet dosc czesto bo słuzbowo musze miec z niakontakt i współpracowac. Ale czuje się nieco oszukana... ze ich związek trwał tyle a ja nic nie wiedziałm :O Nie mam zamiaru wycofac się z tej paczki ! przez nią! nawet ja lubiłam... ale teraz czuje się dziwnie...

Gość dzadzudzi
wiesz co powinnaś zrobić? NIC! śmieszne są te gierki typu "wzbudzenie zazdrości" czyli spotkania z drugim kolegą :O jeśli masz odrobinę rozumu i swój honor to nie będziesz startować do zajętego gościa... no chyba, że odpowiada ci bycie "tą drugą", a nie wiadomo czy nawet na to masz szanse...

Gość ad va
ale ja go nie podrywam wprost! po prostu lubiłam z nim przebywac, rozmawiac, nasze spotkania w paczce były niezapomniane... dawały mi chęć do życia :O a teraz? mam się przyzwyczaic czy może dizałac? delikatnie ale nie wycofywac się? skad wiem jak wygląda ich zwiazek? nie wiem czy im dobrze, czy to coś poważnego.

Gość dzadzudzi
mówiąc tak (że nie wiesz jak wygląda ich związek) szukasz sobie po prostu na siłę usprawiedliwienia (np. że on jest z nią nieszczęsliwy, ale z tobą będzie mu supeeeer :O ) zrobisz i tak jak zechcesz, ale moje zdanie jest takie, że powinnaś sobie odpuścić. Spotykać się możecie dalej jako znajomi/przyjaciele, chodzić razem z waszą paczką na piwo itp...

Gość ad va
niestety to juz nie to samo, czuje się xle, smutno mi, mysląłm ż eocś może z tego byc.... poradzcie, co mam robić, jak się zachować? prosze :(

Gość znalezc sobie innego

Gość ad va
nie chce innego.. ale jeden kumpel jest mną zainteresowany, tamten jednak bardzoej mi się podiba :O Ni echce go tracić Rozwodze się - to juz trwało dłuższy czas. Miałam nadizje że po rozwodzi ebede iała wolna drogę (zwłąszcza do niego) a tu taki szok :O :(

A nie będę głośno pisać co myślę o panienkach, które kombinują jak odbić faceta, który jest w szczęśliwym związku. A z tego co piszesz to związek szczęśliwy, bo on nie ukrywał że ma dziewczynę, tylko Twoje wybujałe ego nie pozwoliło Ci uwierzyć w to bez namacalnego i widocznego dowodu :)

Gość ad va
nikt mnie nie rozumie??:(

Gość ad va
ale na swoje urodziny nie mus ejej zapraszac, bedize jak dawniej, spedzimy je w 'starym' składzie :/

Gość ja CIe rozumiem ale nie bede
go odbijac, nie bede dzialac w zaden sposob. nigdy tego nie robilam, i teraz tez nie zrobie. ja jego dziewczyny nie znam, przez dlugi czas w ogole o niej nie wspominal, dopiero przy udziale osob trzecich sie o tym dowiedzialam. pozostaje mi po cichu liczyc, ze sie rozstana... ale nie przy moim udziale...

Gość ad va
wic co kam robic? zaprzyjaznic się z nia zeby ni emyslała ze lece na jej faceta? sprawic by mnie poubiła? poradzcie :O

Gość ad va

Gość ad va
Jestem atrakcyjna i znam swoją wartość. Ona nie jest az taka piekna (jak mysli) i wiem, że jest o mnie zazdrosna... Nie zamierzam go odbijac ta jak myślicie ;)

Gość 34...
dawno bolca w d... nie miałas ? :O

Gość ad va
mam swoje potrzeby jesli chcesz wiedziec :O