Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona i zaskoczona

Czy ja stroję fochy?

Polecane posty

Facet powiedział, że możemy pójść do kina dopiero na 21.00 bo wcześniej mecz będzie oglądał. Namawiał mnie na spotkanie od jakiegoś czasu i dzisiaj mieliśmy się w końcu spotkać. A po kinie mam wracać sama do domu, bo on mieszka w innej części miasta. Obśmiał mnie, kiedy powiedziałam, że po 23.00 boję się sama wracać do domu. I że stroję fochy...

Gość dlaczemu niektórzy piszą
:classic_cool: co racja to racja pozdrów faceta :D

Współczuję faceta, żeby nie odprowadzić dziewczyny o 23. Jednak prawdziwych mężczyzn już nie ma...

Gość maguusiaaaaa
A nie możesz wrócić taksówką? Albo po prostu spotkajcie się kiedy indziej. Nie wiem czego oczekujesz, że on Ciebie odwiezie a potem sam wróci do domu?

to jeszcze nie jest mój facet. Tylko znajomy. Wydawało się, że mu zależy na spotkaniu ze mną. Teraz mam wątpliwości poważne

właśnie tego oczekiwałam, że skoro wcześniej będzie mecz oglądał i dlatego idziemy późno do kina, to mnie odprowadzi a potem wróci do swojego domu...

Gość jak dla mnie facet
do bani. skoro juz teraz sie z ciebie wysmiewa i ze wogole wyskoczyl z taka propozycja. jeszcze takiego egzemplarza nie spotkalam. czasami mam odwrotna sytuacje bo nie chce zeby mnie jakis nowopoznany facwet odprowadzal pod sam blok a on sie upiera ze musi ze ktos mnie napadnie itp itd. oczywiscie mowie tu o poznej porze typu po 22 -ej

Gość no coz ten twoj znajomy
to raczej dobrym wychowaniem nie grzeszy...

Mecz ważniejszy niż spotkanie z Tobą. Nie za dobrze rokuje to dla początkującego związku, no ale cóż, cuda się zdarzają.

Gość szanuj sie dziewczyno
chyba stac cie na lepszego faceta

Gość dczdsfgbvc
skąd wy bierzecie tych skunksów?

to nie facet tylko jakaś ciota i dupek, skoro mecz jest ważniejszy i na dodatek nie chce cie odprowadzic, olej go bo nigdy nie bedziesz mogła na nim polegać nie zalezy mu na tobie

Gość maguusiaaaaa
Nie ma co tu z Wami gadać, same księżniczki. Jak można nie rozumieć, że dla faceta jest ważny mecz:| Poza tym o tej porze ja też sie boję sama wracać, ale nigdy nie oczekiwałam, że ktoś mnie będzie odprowadzał, jak chciał to fajnie, nie to trudno, są zawsze inne dni na spotkania, inne godziny, są taksówki jak trzeba. Nie wiem co to ma z szacunkiem wspólnego, chyba fakt, że o własne dupsko dba się bardziej niż faceta. A powinno być chyba po równo.

Gość o chyba mamy tu
mlodocianą panienkę feministkę:O sorry ale ja duża wage przywiązuję do tego czy facet jest gentlemanem

Gość Leokadia25
Oczywiście, że stroisz fochy ... Porządna dziewczyna wzięłaby go na barana i odniosła do domu ... Strasznie się zachowałaś ... :O

Gość droga magusiu
facet, ktoremu obojetne jest bezpieczenstwo dziewczyny, to jak ona dotrze w nocy do domu jest nie wart zainteresowania ale spoko - znajomy autorki zapewne tobie by odpowiadal:P

Gość widze że koleżanka
maguusiaaaaa dba bardziej o dupsko faceta niż o swoje. A ma być po równo :)

Gość Facet jest najwidoczniej
na bakier z kulturą i dobrym wychowaniem a ty sie jeszcze zastanawiasz czy to ty stroisz focha?

chciałam usłyszeć waszą opinię, bo tak mnie zaskoczył, że zaczłam się zastanawiać czy jakaś staromodna jestem i odstaję od większości... Dziękuję za wasze wypowiedzi. Podtrzymaliście mnie na duchu, że nie jestem jakąś dziwaczką :)

Gość maguusiaaaaa
Młoda to kiedyś może i byłam, już nie pamiętam. Ale pamiętam, że nigdy nie zachowywałam się jak księżniczka i że mężczyźni bardzo sobie to cenią. I nie masz za co przepraszać, każdy jest inny i ma swoje poglądy na różne sprawy. Ale uważam, że panu o którym mowa za mocno się oberwało i pewnie też księżniczek nie lubi, ale być może dla dziewczyny, na której mu zależy będzie gentelmanem i nie zasłużył sobie na skreślenie go z miejsca.

Gość to widocznie dla autorki
nie bedzie gentlemanem..swoja droga albo sie nim jest albo nie, nie mozna traktowac kobiet wybiorczo jesli chodzi o dobre maniery:P

Gość wieś kuleje
ale pamiętaj aby w kinie grzecznie się zachowywać i żadnego bekania lub pierdzenia , w czasie oglądania filmu możesz po cichu zrobić lodzika facetowi a jak dobrze się sprawisz to być może bzykanko zaliczysz :)

Gość angel.s
moim zdaniem powinnas go olac. skoro on jest taki wobec Ciebie. bznajmniej ja bym tak zrobila. ja sobie nie pozwole zeby facet mna pomiatal i Tobie tez tak radze. jezeli bardzo mu zalezalo na spotkaniu to powinien zaakceptowac kazdy Twoj warunek

Gość zgadzam sie z maguusiaaaaa
maguusiaaaaa Nie ma co tu z Wami gadać,same księżniczki.Jak można nie rozumieć,że dla faceta jest ważny mecz:|Poza tym o tej porze ja też sie boję sama wracać,ale nigdy nie oczekiwałam,że ktoś mnie będzie odprowadzał,jak chciał to fajnie,nie to trudno,są zawsze inne dni na spotkania,inne godziny,są taksówki jak trzeba.Nie wiem co to ma z szacunkiem wspólnego, chyba fakt,że o własne dupsko dba się bardziej niż faceta.A powinno być chyba po równo.

Gość Claudio Canhil
Jestem facetem i się wypowiem. Wcześniej chciał obejrzeć mecz, spoko, powinnaś mu na to pozwolić, skoro lubi, ale jeśli z tego powodu tak późno wybraliście do kina (zresztą nieważne z jakiego powodu, bo powodu być nie musi), powinien Cie odprowadzić do domu. I to, że nie podoba Ci się, że Cie nie odprowadził wcale nie świadczy o Tobie, że jesteś księżniczką, jak to ktoś ujął. Jesteś szanującą się dziewczyną, która nie lubi chodzić po nocach sama i to dla Ciebie plus:)

Gość Odprowadzenie dziewczyny
w nocy do domu to nie żaden akt łaski ze strony faceta tylko zwyczajne dobre wychowanie! wiec o jakim "księżniczkowaniu" tu mowa? Choć jak widac w dzisiejszych czasach coraz trudniej o to!

Gość maguusiaaaaa
Wiecie dziewczyny czasem trzeba trochę wyobraźni. Nie było powiedziane w jaki sposób przebiegała ta rozmowa. Jak autorka wielce urażona stwierdziła, że przecież nie będzie wracać do domu o tej porze! To facet miał racje, że ją wyśmiał. A jak powiedział z miejsca, że pójdziemy do kina, ale oczywiście wracasz sobie sama do domu, to wtedy stanęłabym po jej stronie. Chodzi mi o to, że on mógł to odebrać jako księżniczkowatość i może mieć swoje racje. Czasem jak widzę podobne komentarze to mi szkoda facetów. Bo zwykle racje ma każda strona, ale nikt stąd nigdy w ocenie sytuacji w to nie wnika.

Gość skoro wybral mecz
i przesuna kino na pozniejsza godzine to jeszcze kreci nosem na to by potem odprowadzic dziewczynę? szkoda czasu na takiego faceta!

Gość Leokadia25
maguusiaaaaa - dla Ciebie to pewnie wyjście do kina z facetem, to równie dobrze mogłoby być w różnym terminie, a nawet w innym kinie? :D

Gość maguusiaaaaa
Skoro mieszka w innej części miasta to chyba nie odprowadzać a odwieźć. Trochę czasu by to pewnie zajęło skoro są to inne części miasta. Jeszcze nie wiadomo jak od siebie bardzo oddalone.