Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---objawy--

Jak rozpoznac,ze mezczyzna jest nami zainteresowany?

Polecane posty

nierozuiem ... :/ autorko sądzilam że jestes stanu wolnego a Ty masz męczyzne i zastanawiasz sie i jeszcze się dziwisz, że on znając Twojego faceta nie zamierza Cie zaliczyc ?? Męzczyzni nie są tacy jak my ! Oni wiedzą czym jest lojalnośc i solidarnośc często nawet mają zasady ... w przeciwieństwie do nas :D heh moze nie tyle zasady moralne co te względem lojalności ... w stosunku do siebie nawzajem ... oczywiście mówie o wiekszości.. niecałości :P gatunku/ podgatnku :P Ale dla mnie jestes zalosna ja jesli z kims jestem to staje sie - we wlasnym pojęciu - nietykalna dla innych męzczyzn !!! Bo za badzo siebie szanuje, aby być z kims kto nie jest najlepszym co mogło mnie spotkać !!! a skoro najlepszy jest u mego boku ... to nikt inny nie ma prawa nawet musnąc mnie paluszkiem :D i ja nie mam ochoty... muskac nikogo innego :D

Gość ---ONa----
Ale ma prawo musnac cie paluszkiem mocniej przy twoim dziecku? Ma prawo pchac cie..ma prawo mowic do ciebie rzeczy,ktorych nikt nie powinien mowic do nikogo. ma prawo gnoic cie? Takie prawo? Tak wolno? Ja odchodze od niego jutro.