Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieekawaa

SOLARIUM co myslicie

Polecane posty

Gość cieekawaa

Jakie radzicie uzywac kosmetyki do pielegnacji? Czy uwazacie ze dobrze jest chodzic do solarium? Macie doswiadczenie dzielcie sie, ja nie bardzo. NIe wiem. jak przyspieszyc u siebie proces opalania..

Gość mysle ze jest niezdrowe
( co zreszta naukowo dowiedzione) a co niezdrowe wyglada nieelegancko, bo zle swiadczy o poziomie czlowieka to, ze sobie wybiera niezdrowy tryb zycia.

Gość cieekawaa
bylam juz kilka razy i narazie jest ok. tylko nie wiem jakich kosmetykow uzywac do pielegnacji

Gość onamadlenka
napewno dobre są kosmetyki z bronzerem sprzedawane w solarium.najbardziej opłaca się zamiast saszetek kupić odrazu całą tubę a dodatkowo do twarzy kupić specjalny krem też często sprzedawany w solariach. moze nie są najtańsze ale skóra jest dobrze nawilżona,nie przesusza się,przyspiesza opalanie i skóra ładnie pachnie po opalaniu.

Gość cieekawaa
dziekuje Pani wyzej.. a masz moze jakies sprawdzone firmy? Jakie najlepsze?

Gość bebebe
ja chodze od czasu do czasu (raz, dwa w miesiacu) na solarium i nie obchodza mnie te komentarze ze niezdrowo sie wyglada itp. jak sie chodzi z umiarem to jest w porzadku, pewnie troche szkodzi no ale coz. wole byc lekko opalona a nie jak corka mlynarza. ale podkreslam LEKKo- nie 20 min 3 razy w tygodniu

odradzam bo fatalnie działa na skórę, ale jeśli tobie to nie przeszkadza to ważne jest dobre nawilżenie skóry. I tutaj do wyboru do koloru we wszystkich supermarketach , aptekach jest tego pełno. A może samoopalacze?

Gość cieekawaa
no jasne. ja chodze raz w tyg na najwiecej 10 min czy to duzo?

Gość onamadlenka
hmm onyx ma bardo dobre kosmetyki i soleo,jeżeli chodzi o krem do twarzy to polecam onyx ANTI AGING a reszta ciała to już naprawde jest duzy wybor,to zależy jeszcze czy wolałabys przyspieszacz czy bronzer,a może poszukaj też na allegro,czasem się zdaraza że kilak zlotych taniej wyjdzie,ale mysle ze na tym niema co oszczędzać,bo naprawde warto w solarium używac kosmetykow

Gość onamadlenka
10 min raz w tyyg jest ok,pracuje w solarium i znam klientki ktore chodza 4 razy w tyg na 10 min a wcale nie wyglądaja jak murzynki,to zalezy od karnacji

Gość cieekawaa
przyspieszacz to chyba lepiej prawda, bo slyszalam ze brazery sie zmywaja..

Gość cieekawaa
dziekuje za ten link :)

Gość onamadlenka
Warto też używać kosmetyków po opalaniu w solarium utrzymują one opalenizne dłużej,aczkolwiek nie jest to już konieczne

Gość Czekoladowy_Telegram
Rewelacyjne do opalania jest masło kakaowe z ziaji w sprayu. A po solarium jakiś balsam nawilżający - Ja używam dove. Skóra nie jest przesuszona. Chodzę raz w tyg na 8 minut. Nie jestem jakoś specjalnie opalona, ale też nie straszę bladością jak u nieboszczyka :o Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem.

Gość booooom
dzieki za wszystkie odpowiedzi... szukam caly czas odpowiedniego dla siebie kosmetyku..

" znam klientki ktore chodza 4 razy w tyg na 10 min a wcale nie wyglądaja jak murzynki" :D :D :D To mnie rozwaliło :D A one na pewno wchodzą się opalać? :D

Gość booooom
ulaaaa :) ladna cena.. nawet bardzo... ale dla swojego zdrowia i wygladu zawsze warto tyle zainwestowac.. :)

Gość onamadlenka
poprostu mają jasną karnacje i chodzą na solarium powidzmy określane "słabszym" a chodzą bo lubią z przyzwyczajenia i dla przyjemności "zagrzać sie" ;)

Gość booooom
hehehe ... ja 3 razy po 10 minutach tygodniowo wyglodalabym jak emanuel olisadebe...... lol... :) swoja droga ciekawe co one tam robia:)

Gość onamadlenka
poprawiają sobie humor sztucznym slońcem;)

40 minut tygodniowo nawet na słabym łóżku robi z Ciebie pokurczoną pomarańczę i wiem co piszę, bo przez 3 lata prowadziłam własne solarium i nie jedno widziałam :o

Gość booooom
no wlasnie zastanawiam sie nad prawda tego co kolezanka przed chwila napisala.. jak wychdze z solarim czuje sie lepiej... slonce produkuje u czlowieka wieksze wydzialmnie endorfiny czyli hormonu szczescia, ale zeby na solarium? :)

Gość onamadlenka
no niekoniecznie,w końcu widuje klientki i iem jak wyglądają,nie bierzmy wszystkich pod uwagę jedną miarą bo ile klientek tyle róznych typów skór i rozne długości czasu opalania..a znam też klientki które chodzą z zaleceń lekarza na stawy,2 miesieczna kuracja raz w tyg po kilka minut

Koleżankę poniosła wyobraźnia, chciała być uznana za znawcę tematu :) Absolutnie nie wierzcie, że 40 minut tygodniowo nawet na słabych łóżkach jest ledwo widoczne na skórze - Takie bajeczki, to dzieciom o 19 :P

Gość onamadlenka
solarium też przyspiesza wytwaraznie wit D czyli szczęścia i poprawy humoru,i mówie tylko to co mi kleintki mowią; "że przychodzą odpocząć(zwlaszcza na leżacym) i poprawić sobie humor" wieć po co mialabym kłamać,cytuje tylko slowa ktore mówia klientki

Gość onamadlenka
nie jestem znawcą tylko wiem bo widze! niepowiedziałam że nie są opalone bo SĄ,ale nie są spalone ani pomarańczowe,a poza tym nie chodzą cały rok tylko np miesiać czy dwa.. ale widze ze niektórym tutaj trzeba dowody na piśmie i w formie zdjęć pokazac zeby uwierzyli

Wierzę Ci we wszystko za wyjątkiem tych 40 minut :)