Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mickm

artyna, mikołaj i ... ?

Polecane posty

Gość mickm

hello, mam takie pytanko. bo ma mi się urodzić trzeci dzidzius i nie mamy pojecia jakie imię by wybrać, ma być córeczka. mamy już starszą martynkę, młodszego mikołaja, i teraz cJAKIE IMIĘ DO TYCH DWÓCH PASUJE???

Gość ftgyui9o0
magdalena, małgosia, michał, mateusz.... :)

Gość ftgyui9o0
upsss sorki, znasz już płeć :P takze magdalena małgosia, maja, monika itd. skoro tamte na M to te następne też ;)

Gość rodzice mojej koleżanki
wpadli na swietny pomysl i ich wszystkie dzieci maja imiona albo na A albo na B. tu na M?

Gość Martyna Mikołaj i Mojżesz

Gość ---------Mirra---------
:P

Gość Mątwa.......

Gość ftgyui9o0
Mamani dawno Cie nie widziałam na kafe. zmieniłaś nick jak widze :P

Gość ftgyui9o0
zdarza się :D jak Twoje dzieciaczki ??? Mania to już duża dziewczynka prawda? Jak się dogadują z Kornelkiem ? Ja mam dzieci w podobnym wieku ( 3,5 roku oraz 1,5 roku )

Gość ftgyui9o0
ok :) Dziękuję ! Napewno zajrzę :)

Gość gertrude
Matylda, Marysia...ale Ty kornelkowa propozycje dajesz :O ja proponuję Maję jesli juz musi byc na M a jak nie musi to moze Lenka albo Laura? fajne jest też Dominika:)

Ja tam wolę Matyldę niż Maję , a Marysia to moja córcia i uwielbiam to imię. Maja jest fajne ale... chyba jest ich ostatnio więcej niż Julek. Nastąpił Majkoszał. Mnie się Leny, Nicole, Nadie i inne takie nie podobają, ale każdy ma swój gust.

Gość gertrude
Marysia jest okropne a Matylda kobylaste, ale rozumiem, że to imię córki więc masz sentyment. Owszem, jest Majkomania, ale cóż się dziwić skoro piękne i słodkie imię. dla pięknej dziewczynki:)

Gość gertrude
i nie rozumiem dla czego wrzucasz Lenę do jednego worka z Nicolą :O jeśli nie widzisz różnicy to nie mam pytań:O zaraz napiszesz, zę to to samo co jessica i michelle:D

Bo ja wiem... U mnie w rodzinie to to jest nazwisko dlatego mam trochę inny stosunek :P A Matylda mi się bardzo podoba... i jeszcze Klara, ale to nie na M :)

heh nie widzę różnicy. Sa imiona które mi się podobają i które nie- dokładnie tak jak tobie. Lena mi się nie podoba, ani Milena... za to Olena bardzo :)

Gość gertrude
nie no spoko:0 za to synkowi imię wybrała extra. Kornel jest super, tak samo jak Kornelia:)

Gość gertrude
wybrałaŚ miało być

a musi być na M?:) U mnie ja i mój mąż mamy imie na M, i każdy sie dziwił czemu młodszy nie będzie miał imienia na M i co raz podsuwa pomysły na imiona typu Mariusz, Marek, Mateuszek itp:P Wybierz imię które Ci sie podoba a nie które pasuje do ciagu pozostałych;) Mnie osobiście podobają się imiona Iza, Ewa, Aleksandra, Karolina.

Gość gertrude
no ja też nie wiem co to za mania, że musza byc na tę samą literę...jest tyle ładnych imion-po co zawężać sobie kręgi

Z jednej strony to fajnie tak fajnie brzmi, ale z drugiej nic na siłę. Mój brat (Mirosław) ma dwóch synków - Miłoszka i Michałka. Dodając jeszcze mojego Mikołaja to urwanie głowy jak są wszyscy w 3kę i bez przejęzyczeń i pomyłek się nie obejdzie:)

Gość to wyy
kobietki to wy jak u psow ;) caly miot zaczyna sie na ta sama litere :) a tak na powaznie to moze Melania :)

Gość gertrude
no Melania nawet ok, ale będą mówić w skrócie Mela a to chyba się jednoznacznie i dosyć obrzydliwie kojarzy, więc nie ryzykowałabym:p jak już sie uprzesz na M to Maja, Marika, Milena :)

Gość to wyy
a mi sie mela z niczym nie kojarzy znam jedna dziewczynke francuzke ona jest Meline :) to mi sie z melina kojarzylo :D

Gość martyna bleee
okropne imie