Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martus141

Kobieta prosi Kobiety o pomoc !

Polecane posty

Witam. Mam pewne bardzo nurtujace mnie pytanie i mam nadzieje,ze jakas rozsadna doswiadczona kobieta mi na nie odpowie ... Założylam nowy temat,bo nie chce mi sie siedziec i szukac podobnych .. A wiec .. Ostanio kochałam sie z moim facetem bez zabezpieczenia i jego wytrysk był na moj brzuch,poniewaz chwilowo nie biore tabletek... Polecialo mi wiekszosc nizej .. Oczywiscie panika itd. Wieczorem kochalismy sie tez,on sie nie mył,a ja przed robilam mu oralnie dobrze .. Czy jest prawdopodobienstwo,ze zaszlam w ciaze ? Jesli jest to jak duze ? Jestesmy długo razem,wiec jesli cos takiego by sie stalo to wiadomo ponieslibysmy tego konsekwencje,ale nie ukrywam,ze jeszcze troszke chcialabym zaczekac ... Wiec prosze o pomoc ..

Gość wweww
raczej nie

Gość smutaśno
moim zdaniem jest bardzo małe prawdopodobieństwo zajscia w ciąze, to musiałby być chyba cud :) wiec bez obaw

Gość lodzia.......
Młoda no pewnie,że w tym przypadku może być ciąża.Test robiłaś???

Gość hmmmmmmmmmmmm
nic Ci nie będzie. sperma momgła się dostac na wargi sromowe, ale jesli potem je dobrze umylas to nic Ci nie bedzie. nastepnym razem kontroluj jego wystrysk;) tzn. jesli juz stosujecie taka metode (czyli brak metody) tostaraj sie zeby sperma poleciala powyzej pepka. Nawet nie wiesz jak czasem ciezko zajsc w ciaze;) A jesli on nie umyl penisa przed 2 razem to macie problem

Nie,nie robiłam testu,bo to było wczoraj .. Ale słyszalam,ze jesli przestanie brac sie tabletki to jeszcze po jakims czasie one maja jakies dzialanie,czy cos takiego .. juz nie pamietam dokladnie .. Musze nastepnym razem spytac sie o to ginekologa ...

Ej moze bez takich tekstow :| To sie zdarzyło tak pod wplywem emocji .. Zreszta to jest moj facet i jakos nie zwracalam na to uwagi ..

hahaha od od rana do wieczora palka mu sie kisila ,a ta opierdolila po same kule i jeszcze topik zaklada zdzira

Dobra .. Ogolnie dziekuje,ze normalne osoby mi odpowiedzialy .. I niestety musiał sie ktos wypowiedziec o widocznie bardzo niskim poziomie inteligencji ;]

Niekoniecznie tabletki działają jeszcze jakiś czas po odstawieniu, o czym świadczą ciąże "dzięki" pominięciu jednej. Ale sądzę, że prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku jest znikome :)

Gość tylko wkurwiona
nooo ma racje ja nawet mojemu mezowi nie zrobie jak sie nie umyje zaraz przed. Ale po tym widac jakie masz myslenie wiec rozumiem skad ten topik. Wiesz ale powiem Ci ze jak polklas z tymi starymi suchymi klejami (fuuuj) to na bank jestes w ciazy. przejebane masz teraz

Gość no niestety
prawdopodobienstwo ciazy jest... to ze spuscil sie na brzuch nie jest zadnym pewniakiem. pamietaj ze z penisa wydobywa sie procz spermy płyn preejakulacyjny, w ktorym moga byc plemniki. Pisze moga bo naukowcy maja sprzecvzne opinie. Jedni twierdza, ze plemniki w nim sa inni ze nie ma. nastepnym razem mysl, zeby pozniej nie zakladac takich tematow. myslenie nie boli :P

Gość na wypadek wszelki
na wszelki wypadek zbieraj kaskę na skrobankę

Ale niektorzy sa tepi !! Ja chcialam odpowiedzi na konkretne pytanie,a nie waszych opinii na temat co ja robie,tak trudno to zrozumiec ? Mnie jakos nie interesuje co robisz i jak robisz swojemu mezowi !! Ludzie po co na sile robicie z siebie idiotow ;/