Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda24:(

czy to ciaza??pomozcie!!!

Polecane posty

cykl moj trwa 24 dni wiec,dni plodne wypadaly mi dokladnie ok 20 lutego,kochamy sie do "konca"4 marca nie dostalam miesiaczki czy to moze byc ciaza jezeli zrobilam test i wyszedl 1 pozytywnie a 2 negatywnie??zle sie czuje....czy to nie za wczesnie na test??

Gość wiki_85
skoro jeden wyszedł pozytywnie,więc może być, najlepiej zrób sobie test Beta HCG w poniedziałek, będziesz mieć pewność:)

strasznie sie denerwuje bo czuje jak bym byla.. bol w dole brzucha.. uczucie jak bym dostala miesiaczke a jej nie ma.. skorcze jajnikow.. przez pare edni krecilo mi sie w glowie...i troche mnie mdli..przy mojej 3 letniej corce tez takie objawy mialam..;(

Gość wiki_85
spokojnie,z doświadczenia wiem,że psychika odgrywa tu sporą rolę, ja też miałam parę miesięcy taki "alarm" i wydawało mi się,że mam prawie wszystkie objawy ciąży,a to tylko stres napędzał:) Ale tak jak napisałam,jak zrobisz bete,to będziesz mieć 100% pewność,bo ten test wykrywa już kilkudniową ciążę.

Gość wiki_85
*parę miesięcy temu rzecz jasna,a test kiedy robiłaś?

test robilam wczoraj 2 >>1 na tak 2>>nie i dzisiaj tez na>>nie;) a co do twojego pytania to nie wiem,to dosc indywidualne.