Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itsjustmeplease

Pomóżcie!Problem ze studiami.

Polecane posty

Gość itsjustmeplease

Witam. Kilka lat tamu studiowałam na prywatnej uczelni.Robiłam licencjat.Byłam już na trzecim roku,miałam prawie całą sesję zaliczoną i zaczętą pracę licencjacką. Niestety z różnych przyczyn musiałam przerwać studia. Teraz chciałabym wrócić i to dokończyć.Jednak nie wiem czy w ogóle jest taka możliwość. Chciałabym umówić się z dziekanem na rozmowę,lecz nie wiem czy ma to sens. Jeśli wiecie cokolwiek na ten temat to piszcie,to ważne dla mnie Pozdrawiam

Gość wszystko jest możliwe
umó się, jest sens:)

Gość
reaktywacji mozesz dokonac chyba w ciagu 5 lat od przerwania studiow, wiec chyba warto;)

Gość anti-malware
a ilu osobom sie to udalo a ilu nie?

Gość a ja mam nieco inne pytanko
Jesli ktos ma zdany pierwszy rok na danym kierunku i uczelni i przerwal studia i potem bedzie chcial wznowic studia na tym samym kierunku ale innej uczelni to czy będą mu robić problemy? Czy raczej prawdopodobne ze sie nie zgodzą? Mial ktos taka sytuacje?

Gość a ja mam nieco inne pytanko
upppp

Gość dzadzudzi
nie ma z tym problemu, zwłaszcza, że to uczelnia prywatna, na której za studia się płaci, więc każdy student jest cenny. Zadzwoń do dziekanatu, najpewniej trzeba będzie złożyc podanie, a czy osobista rozmowa z dziekanem będzie konieczna to wątpię.