Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

mała maruda :( (8 miesięcy)

Polecane posty

To jesli tak to sie niepotrzebnie martwisz :) tzn jesli teraz wage ma dobrą... ona przeciez je juz nie tylko mleczko prawda? A dopijac moze wodą jesli mleka nie chce....

Gość mama małej wiki
moja córa ma 7mies i od niedawna coraz mniej karmie ja piersią. Zreszta, każde karmienia to koszmar. Mała wyrywa się kreci wierci obraca bo wszystko inne jest ciekawsze. Ma 70cm i waży ponad 7kg jednak jest aż tak silna że potrafi wyrwa się z moich objęc. Marudna jest strasznie nie można zejsc jej z oczu bo od razy placz. jesli sie nia nikt nie interesuje placz. jak nie jest po jej mysli placz. sama sie soba nie zajmie mate ma w powazaniu. chciala by byc caly czas noszona na rekach nic innego nie dziala bo placz i ryk. mam dosc

mama małej wiki - a może się nie najada już piersią? To normalne, że chce być przy mamie, nie martw się, niedługo zacznie raczkować/chodzić to zauważy, że szybciej na miejsce dojdzie samo niż na mamy rączkach ;) PS moja córa też Wika

Gość mama małej wiki
smarkula zaczynam juz jej dawac sloiczki i soczki ale tez nie papu bo nie smakuja:/ do raczkowania sie juz przymierza mam nadzieje ze w tedy bedzie lzej bo jak na razie do lazienki isc jesc ciezko bo od razu ryk i lzy jak grochy