Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoskaaaa

Brat mnie bije;((

Polecane posty

Gość Ktoskaaaa

Hej mam 13 lat , a mój brat 10 jest dośc gruby to potrafi uderzyć za nic naprzykład że o 1min dłużej siedzę na komputerze ja już tego nie wytrzymuje wyzywa mamę i mnie wiem 10 lat już moja mama sobie z tym nie radzi chyba sie zabije;//////

no ale masz problem.... też go lej. ja jak mnie moja siostra uderzyła to ja się nie dawałam i też ją biłam. raz to nawet jej żeba wybiłam:D i wybiłam szybe w drzwiach:P trzeba miec jaja:P

Gość o chryste panie /
Ja też nie bije z braćmi :D Tyle, moi są wyżsi ode mnie o głowie i 15 kilo więcej ważą ;d A i tak nawalam się z nimi ;P

Gość Ktoskaaaa
Taaa jak się ostatnio biłam to szybe w pokoju w drzwiach rozwalił ,a jak ja go uderze to on do mamusi biegnie sie poskarżyć.ja nie wytrzymuje jak siedzi przed kompem ja ide to nozycami rzuca we mnie kurwa kiedys to go zabije jak rodziców nie ma musze go karmic jak dzidziusia malego później niewiniatko udaje;//

to następnym razem jak Cię wkurwi i rodziców nie będzie w domu to mu tak przypierdol że będzie pamiętał i Cię juz nie dotknie nawet. a komu rodzice bardziej wierzą? tobie czy bratu?

No to nie jest takie proste jak sie wydaje.gówniarz ma 10 lat a juz nawet rodzice nie daja sobie z nim rady,trzeba to zdusic w zarodku bo bedzie gorzej.nie daj sie bratu,rozmawiaj z rodzicami az do skutku,moze jakis zaufany wujek lub ciotka ci pomoze.

Gość Ktoskaaaa
bratu wierzą a jak bede sie z nim bila to on mi mocniej przypierdoli zawsze tak jest ze później płacze:(( on bierze to co jest pod reką pilot od telewizora wszystko z półki i rzuca we mnie wiec musze to wszystko sprzatac bo mama przylezie i bedzie na mnie wrzeszczec :(((

no to masz problem dziewczyno. ja bym takiego małego skurwysyna chyba zajebała;/ zróbcie coś z nim bo potem będzie taki ogolony na zero ćpun biegał po ulicy. sorry za pytanie; czy Twoi rodzice są normalni i porządni czy raczej wiesz, na odwrót?

Gość Ktoskaaaa
normalni :-) chociarz to

Gość Ktoskaaaa
sory chociaż ż z kropką xd

Gość Ktoskaaaa
no ale raz rodziców złapałam na sexie grupowym z sąsiadami z naprzeciwka ale to przecież takie normalne :classic_cool:

to dlaczego brat taki jest? rodzice go za bardzo rozpieścili? wpływ kolegów?

Gość Ktoskaaaa
nie

Gość tacy oni niewyrzyci są:)
powiedz mu na spokojnie tak : brat masz taką siłę w rękach ,że mógłbyś boks trenować , pogadaj z rodzicami może cię zapiszą na treningi:) a mnie nie bij bo mnie to bardziej boli niż ci się wydaje:).

Gość Wyszukiwacz Prowokacji
Prowokacja 0/5

Gość i jak to wygladalo
ten seks grupowy?

Gość Power of love 2019
Leży baba, na niej chłop, na nim baba i na samej górze chłop 🖐️