Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANY27

moja narzeczona przytyła 25kg

Polecane posty

Gość ZDESPEROWANY27

jesteśmy ze sobą ponad 5 lat...była bardzo atrakcyjna kobieta.....jej waga wcześniej to 55kg.....niestety od czasu kiedy pół roku temu się zaręczyliśmy przestała o siebie dbac i teraz jest 80kg....przestała mi się fizycznie podobac....z mojej strony nie ma już chemii w łóżku pomiędzy nami.... i ona niestety to zauważa..... Co tam zrobic??? nie chcę jej ranic mówiąc wprost żeby schudła.....bo wiem, że ją to będzie bolało......

Gość jak przez pół roku
mozna przytyć 25 kg?!

Jezeli nie bedziesz szczery z nia teraz, to nie bedziesz juz nigdy....o problemach w zwiazku TRZEBA mowic, a nie udawac, ze nic sie nie dzieje....Skoro utyla, to i bedzie potrafila schudnac...Musi jednak miec do tego jakis bodziec. Powiesz jej konieczno o tym, co sie dzieje, ze traci w twoich oczach atrakcyjnosc, ze cie przestaje pociagac, ale delikatnie, bez agrasji....walcz o swoj zwiazek, bo przed wami cale zycie.

Gość szczeze porozmawiaj z nia
o tym... nie dziwie Ci sie, dla mnie to tez bylby problem gdyby moj facet sie tak roztyl :o

Gość ZDESPEROWANY27
widocznie można ona jest tego przykładem:(

Gość moja przez pol roku
przytyla 11kg, to delikatnie wylozylem kawe na lawe. Oczywiscie nie przyjela tego z usmiechem, ale zaczela sie odchudzac i sama teraz mowi, ze czuje sie coraz lepiej :) schudla juz 7kg w 2 miesiace.

Gość ZDESPEROWANY27
u mnie niestety jest dużo gorzej....to aż 25 kg

Gość czy te wasze narzeczone
żrą jak słonie czy jak?Niew yobrazam soie normalnie się odżywiać i tyć w takim tempie!

Gość ZDESPEROWANY27
niestety można do porównac do słonia.....ona je dużo więcej ode mnie:(

Gość diablica z rogami
a ja chcę schudnąc tak z 10 kg a mój mowi, ze nie mam...:( co za życie dziwne :)

Gość myśle że to prowo
tyle przytyc to mozna przez 9 miesiecy bedac w ciaży, normalnie to niemożliwe :P

Gość ZDESPEROWANY27
uwierz mi, że można....

Gość diablica z rogami
wiesz, moze zasugeruj jej aktywny wypoczynek nic tak nie zbliza jak wspolnie spedzony czas moj narzeczony kupił nam obojgu rolki nie umiem jezdzic, cały czas sie ucze, ale uwazam, ze to fajny sport poza ty mozecie razem chodzic na basen, na kregle ja jestem typem niesportowca, nigdy nie lubiłam aktywnego spedzania czasu ale teraz wiem, ze to fajna sprawa tym bardziej, ze moj facet to sportowiec, wiele rzezcy trenuje i mnie tym zaraził pogadaj z nia szczerze, jesli jest w porzadku to nie powinna sie obrazic :)

Gość jest możliwe
ja wierze autorowi i też zauważyłam wśród znajomych taką przypadłość....

Gość myśle że to prowo
może ona bierze jakieś leki albo jest chora? zdrowy człowiek tak nie tyje.

Gość ZDESPEROWANY27
to w sumie 4 kg na miesiąc wiec to jest możliwe.....co do wspólnych sportów....próbowałem....jej odpowiedz to nie chcę mi się....już nawet nie wspomnę....kiedyś ubierała się jak normalna kobieta....a teraz dresy stary rozciągnięty t-shirt...a to mnie jeszcze bardziej zniechęca...i też zwracałem jej na to uwagę...

Gość myśle że to prowo
mi się udało maksymalnie przytyć ok. 5 kg w ciągu pół roku (sezon jesienno-zimowy) w okresie dojrzewania, ale to było dawno temu :P ale potem wyrosłam w góre i schudłam :classic_cool:

Gość ZDESPEROWANY27
też tak myślałem....ale chodzi regularnie do lekarza....i sam widzę, że to przez to, że ma taki apetyt....ja już skończę jesc a ona dopiero wtedy zaczyna....o 3 w nocy wstaje i je:(

Gość a co ona je
ze tak tyje? tez bym chciala przytyc, bo mam 45 kg i wygladam jak szkielet, a jem za dwoch :( hormony ok, wiec chyba mam taka przemiane materii :o chcialabym chociaz z 5-7 kg przytyc.

Gość a pigułek nie bierze?????????
bidula poświęca sie dla ciebie zebyś gumek nie musial stosowac - to normalne że po hormonach sie tyje.

Gość ZDESPEROWANY27
jej ulubione miejsca to MD KFC itp.... a w domu to chipsy,cukierki,batoniki itp.

Gość ZDESPEROWANY27
tak stosuję antykoncepcje ale już od początku naszego związku więc jakby to była przyczyna to by od razu przytyła....a nie po 5 latach....

Gość ailezmozna?
tyle sie mowi o zdrowym, racjonalnym odzywieniu...:o czy ona nie ma swiadomosci, ze dziala na swoja niekorzysc? i juz nie mowie nawet o tym, ze odsuwacie sie od siebie, ale o zdrowiu po prostu... ile ona ma lat?

Gość ZDESPEROWANY27
ma 23 lata...ja też jej próbuje o tym mówic....ale mam wrażenie jakbym mówił do ściany...

Gość ZDESPEROWANY27
kocham ją cały czas tak samo....bo wiem, że wygląd to nie wszystko....ale traci w moich oczach na atrakcyjności....

Gość ożesz kurfa
ile ona ma wagi i wzrostu? to juz chyba otylosc :o zawsze mozesz ja rzucic, zrobisz jej przysluge, bo z zalu schudnie :D

Gość ailezmozna?
hm... widac mam za maly leb, bo nie miesci mi sie w nim jak taka mloda dziewczyna moze zrec bez opamietania doprowadzajac sie do takiego stanu... za rogiem juz czeka cukrzyca... :o moze ona ma jakies problemy, ktore zajada? niektorzy tak maja.... :o a przed okresem pt wielkie zarcie, czym ona sie zajmowala w wolnym czasie? miala jakies sportowe hobby itd?

Gość ZDESPEROWANY27
ona ma 170cm wzrostu.....i 80kg... właśnie nie.... nigdy nie miała jakiś swoich ulubionych sportów.... ale dbałą o siebie i swój wygląd.....

Gość widzisz i nie grzmisz...
Nie ma zadnego skuteczniejszego sposobu na schudnięcie jak dieta MŻ - mniej żreć! koniec kropka. Lepiej uświadom jej to, bo może być jeszcze gorzej z taką tendencją do tycia. dziękuję.