Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaZAkrecie

O co tu chodzi??

Polecane posty

Gość NaZAkrecie

Sluchajcie pomozcie mi zrozumiec bo chyba oszaleje niebawem:P Bylam z chlopakiem intensywne 6 miesiecy.Moze tak nie do konca chlopakiem poniewaz na poczatku naszej znajomosci powiedzialam ze jest tylko teraz i ja nie chce go skrzywdzic.Wyraznie dalalm mu do zrozumienia ze w tamtym momencie nie jestem gotowa na zwiazek.Ale czas plynal, ja zaczynalam sie zakochiwac i angazowac w ta znajomosc.Dodac trzeba ze jeszcze nigdy nikt nie traktowal mnie tak wyjatkowo jak on i nigdy czegos takiego nie czulam.W miedzyczasie z nim nawiazala ponownie kontakt jego byla dziewczyna z zamiarem powrotu.On zacząl sie ode mnie odsuwac..I ja tez w koncu powiedzialam co czuje.Uslyszalam ze on na razie nie jest gotow na zwiazek z nikim.Problem polega na tym ze spotykamy sie , jestjak dawniej przytulamy calujemy smiejemy a pozniej on wraca do siebie i znow zostaje sama z mysla czy warto to wciaz ciagnac.Jestem tez rowniez przed decyzja otworzenia wspolnego biznesu z nim.I tak sie zastanawiam gdzie mnie to wszystko doprowadzi.Czy lepiej przerwac ta zanjomosc czy walczyc o druga szanse???

Gość NaZAkrecie
Dzieki:) Kiedy go zabytalam co do mnie czuje odpowiedzial mi ze jest to cos wiecej niz przyjazn i sam nie wie co to jest.I wiem ze z byla mu nie wyszlo bo zaszla w ciaze z innym facetem.To jest jakas paranoja