Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nxxia

ważne pytanie dla śpiewających. / problem !

Polecane posty

Gość nxxia

Mam pytanie do tych którzy śpiewają, otóż kiedy śpiewam w pokoju różne piosenki to słysze że bardzo dobrze mi to wychodzi i że mam bardzo ładny głos, ale kiedy nagram się telefonem i potem to odsłucham to ten głos jest jakiś brzydki. To znaczy że ja po prostu brzydko śpiewam czy to zależy od tego jakim sprzętem się nagrywa ? Bo mi się wydaje że śpiewam bardzo ładnie a kiedy to odtworze to brzmi całkiem inaczej.

Gość albo obraca dwie
:D:D:D:D:D:D śpiewać każdy może :D

Gość mam to samo i nie wieem
i sie zastanawiam czy mam taki beznadziejny glos jednak czy to komputer przemienia dzwiek... mam nadzieje ze to drugie...

Gość nxxia
moja mam , która mi bardzo kibicuje w mojej karierze i pragnie być moim impresario mowi , ze sperma jest dobra na struny głosowe. tylko skąd ja mam tę spermę wziąć?

Gość to sie nie nagrywaj
po co chcesz sie dolowac :D

Gość nxxia
nie podszywaj się głupi debilu, jak cię matka nie umie wychować to zrobi to dom dziecka, zgłoszę to i zobaczymy kto się tobą zajmie, widać co internet robi z dzieci którym się nudzi, nie wiem jak teraz można tak obrażac bliźniego...

Gość nxxia
chyba już się więcej jednak nie nagram, mam nadzieje że to tylko tak telefony i komputery ten głos przerabiają bo nie mam zbyt dobrego dyktafonu to może dlatego taki brzydki głos jest jak odtwarzam. Ale co dziwne jak nagrywam się z innymi koleżankami jak poprostu rozmawiamy to one mają taki sam głos jak w rzeczywistości a mój jest inny.

Gość jjjjjjjjqqqq
bo zawsze słyszymy się inaczej niż mamy naprawde głos masz problem to idź weź lekcję u jakiegoś nauczyciela wokalu on ci powie czy sie nadajesz