Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwracam pałkę

Czy jeśli nie lubię seksu to powinnam się wiązać z kimkolwiek?

Polecane posty

Gość odwracam pałkę

będę oziębłą babą, mąż męczyłby się przy mnie. musiałby mieć kogoś na boku, ale czy wtedy jest sens, aby się wiązać?

Gość rozumiem jesteś aseksualna

Gość oczywiście że powinnaś
się związać , z suchą gałęzią przy pomocy pętli ze sznurka nad wodą. Ja się urwiesz to się utopisz.

Gość odwracam pałkę
hmmm... aaa..., hmmmm...(zaduma) nie lubię patyków :)

Gość poszukaj kogos aseksualnego
na forum avenu, jest tez polskie forum aseksualnych (google nie boli :P) ewentualnie zwiąż się z kimś niepełnosprawnym, impotentem albo sparaliżowanym od pasa w dol

Gość trzeba spotkać odpowiedniego
tak uważam...

Gość odwracam pałkę
może za 50 lat spotkam :)

Gość nie powinnaś się wiązać
z kimkolwiek, tylko z jurnym yebaką, by cię przerżnął pięknie, tak, że aż byś piardła, to przeszły by ci głupie myśli spowodowane ciśnieniem płynów zwilżających vaginę na jajniki

Gość niektorzy facei tez nie lubia

Gość a propo
odwracam pałkę błagam nie wiąż się z nikim bo tylko spi.erdo.lisz komuś życie. Żyj sobie sama żeby nikt o Tobie nie wiedział.

Gość Witold
Kurde chyba mam podobnie jak ty. Ostatnio to nawet nie mam ochoty na masturbacje. A teoretycznie jestem w wieku największej intensywności seksualnej

Gość odwracam pałkę
no to tak jak ja, Witold.

Gość przynajmniej o tym wiesz
ja nawet nie wiem, czy lubię, bo nigdy go nie uprawiałam:( 25 lat na karku, zero widoków na jakiś poważny związek (nie znam nikogo fajnego i wolnego, kto by mnie jeszcze lubił...) Czasami jest mi bardzo przykro, bo ile można żyć z ręką?:O Ale może po prostu też jestem aseksualna, może coś ze mną nie tak. Nie chciałabym uprawiać seksu z kimkolwiek, ale też nie chciałabym zmarnować komuś życia seksualnego przez brak doświadczenia i taką moją ogólną... blehowatość:O

Gość MackoNieZBogdanca
przynajmniej ... piszesz kimkolwiek, ale ten kimkolwiek to tez druga osoba. Ja np. nie chce sie wiazac, ale swoje potrzeby mam. Jestem bardzo zadbany i atrakcyjny, ale przeciez nie bede mowil kobietom na randkach, ze chodzi mi tylko o bliskosc dizyczna?

Gość przynajmniej o tym wiesz
dlaczego nie? Są takie osoby, którym tez na tym zależy. Gdybyś mi tak powiedział, wiedziałabym, że nic z tego nie będzie. Chyba, że za jakiś czas będę tak zdesperowana, że uznam, że bajki o uczuciach i seksie są dla małych dzieci:)

Gość BARDZODZIWNE
Nie lubisz seksu, bo pewno nie wiesz nawet co to jest tzw. " radosny seks". A moze byłaś wychowana w poczuciu, ze seks to coś złego. Proponuje związać się z kimś kto ma duże doświadczenie i kocha się kochać:-))) Taki facet napewno zrobi z Ciebie demona seksu :-)))....

Gość Witold
No tak, ja też jestem zielony w tych sprawach tzn. jestem prawiczkiem, i wcale mi to nieprzeszkadza.