Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojasięzamartwiam

Proszę ! pomóżcie! LICZE NA WAS !

Polecane posty

Gość bojasięzamartwiam

Czy test zrobiony 16 dni po ostatnim stosunku, 2 tygodnie po okresie który powinen byc a go nie ma da wiarygodny wynik?

Gość co za bzdet
nie

Gość bojasięzamartwiam
a z krwii? i kiedy w takiem roazie mogę wykonać test domowy?!

Gość zatem tak:
Test z krwi powinien dac juz wiarygodny wynik 16 dni po stosunku. Juz po dwu dniach od zagniezdzenia wzrast poziom HCG we krwi . Plemnik moze przezyc 7 dni + 5, max 6 dni wedrowka = 13 dni +pare dni na zagniezdzenie Wiec moim zdaniem 16 dni tes z krwi powinien byc w mire wiarygodny

Gość bojasiezamartwiam
z chłoapkiem kochałam się dwa dni przed miesaiczką ktora powinna nastąpić Ostatni cykl miałam 31 dniowy. Dzisiaj mija 45 dzien cyklu. Oczywiście się zabezpieczyliśmy prezerwatywą :) temperature w pochwie mam rano 36,6, śluz przeźroczysty ciągnący się. i sama już nie wiem co myśleć... :(

Gość zatem tak:
Mysle , ze test z krwi powinien byc wiarygodny , nie wiem co sadza inni Powodow zatrzymania miesiaczki jest wiele min. stres

Jeśli stosunek miał miejsce 2 dni przed miesiączką, to szanse na ciążę są naprawdę baaaaardzo minimalne (by nie powiedzieć,że nie ma ich w ogóle), zwłaszcza ze się zabezpieczyliście. Temperaturę musiałabyś sobie mierzyć regularnie by wiedzieć czy jest ona wysoka czy w granicach normy, jednak z reguły "ciążowe temp." mają wartość ok. 37,0 :) a śluz przezroczysty, ciągnący się, to typowy śluz typu płodnego. Skoro się tak bardzo stresujesz, to bardzo możliwe, że te nerwy opóźniają Ci okres.