Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja mala dzidzia

Mile panie zajrzyjcie

Polecane posty

Gość jedna pani w pubie
Ty pracujesz w tym pubie czy siedzisz na necie? ;-)

Gość Moja mala dzidzia
Okolice Rybnika

13:47 [zgłoś do usunięcia] oddam za koszty przesyłki Ponieważ już kolejny raz nikt nie kupił tych ubranek na allegro, chcę oddać komuś potrzebującemu tylko za koszty przesyłki. U mnie w mieście nie znam nikogo, kto by potrzebował, a kontenery z ubraniami są nieustannie okradane. http://www.allegro.pl/item929771177_mala_pac zka_dla_dziewczynki_56_68.html Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na fio@o2.pl

no nie wierze ja tez rybnik:D dokladnie do rybnika mam 15 km:p

Gość DrMengele
Teraz kontakt sie urwie.

Gość Moja mala dzidzia
:) ja 12 :) milo tu spotkac kogos kto tak blisko mieszka

Gość DrMengele
Gdzie sie spotykacie ?

ja mam synka ,mam malo kolorow neutralnych niestety ale moja kolezanka ma dwie coreczki blizniaczki wiec moze bedzie mogla Ci pomoc ,pogadam z nia rano za chwile sie okaze ,ze jestes moja sasiadka:p

Mengele a Tobie na co ta informacja?chcialbys do nas dolaczyc i cos przyniesc?:D

Gość Moja mala dzidzia
a jaka miejscowosc ;>

mieszkam na wsi wiec takich informacji nie chce publicznie podawac tutaj:D napisz do tej laski ktora za darmo oddaje te ciuszki wkleilam Ci wyzej a ja dowiem sie na jutro co da sie innego zalatwic

Gość gratulacjegggg
Też Rybnik, mam 11 letniego synka i 2 letniego mam mase ubranek dla chlopcow od 0-11 a ze jestemw ciazy z corcia wiec moge ci dac nawet wanienke

hahaha no wysyp z Rybnika:D a jak szukalam to nie znalazlam nikogo tez mam chlopca 11-letniego :p

Gość Moja mala dzidzia
Widze same nowe kolezanki tutaj :)

Gość nie dajcie sie oszukac tej
oszustce!!! ona juz zakladala tematy ze chce ubranka, raz dla dziewczynki raz dla chlopca. Moderatorzy sprawdzili jej ip i pisala z tego samego komputera. Pisala rowniez ze jest ze slaska! Nie wysylascie tej idiotce nic bo opyli na allegro

Gość gratulacjegggg
:) to fajnie, ubranka niemolece tez mam ale chlopiece od biedy dla dziewczynki tez moga byc, np. niebiskie body

Gość mama 2-latka
Boże jakieście naiwne, to już 3 czy 4 raz ten sam teamt, ze 2 razy autorka nazywała jię Mamusia małego synusia czy jakoś tak, pisała też w temacie Oddam, sprzedam.... Za każdym razem była z Rybnika, Śląska, ale szybko została rozszyfrowana za duze rozbieżności w zeznaniach, więc próbuje wyłudzić te rzeczy do skutku. Była mamą 2 miesięcznego chłopca, becikowe dostała w tydzień po porodzie, w sumie ze 3 tysiące i rozpierdzieliła od razu wszysko. Pracowała na czarno, uczyła się, miałą 19 lat, 2 lata była mezatka...

Gość DrMengele
I interes sie kreci :classic_cool:

przeciez widzicie ,ze sie spotkamy jesli ew dojdzie do przekazania ciuszkow ,bede widziec czy jest w ciazy:) autorka ma8 letniego syna wiec jest przed 30 tak sobie gdybam:)

Gość gratulacjegggg
autorko zainteresowana spotkaniem i ciuszkami oraz wanienka?

Gość DrMengele
Nie dojdzie do spotkania, tylko paliwo pojdzie w atmosfere, ewentualnie bilet MPK pojdzie w psizdu.

Gość jedna pani w pubie
ciaza to nie problem :D poducha sie wypcha :D Macac ja bedziesz? :D

Gość DrMengele
Przyniesie zdjecie usg kolezanki, znajomej, znajomego , co miala innego znajomego ;D

ojej Mengele nie martw sie o moje finanse:o jestem czesto w Rybniku wiec to nie problem,moze faktycznie potrzebuje pomocy ,siedzisz i siedzisz na tym topiku i nic nie wnosisz ,i tak wyrzuce te ciuchy w all nie chce mi sie bawic a jesli naprawde okaze sie,ze je sprzeda no coz ...mozna to nazwac przedsiebiorczosc:classic_cool: pewnie Wam chodzi o to 13:04 [zgłoś do usunięcia] mloda mamusia synusia Prosze zle nie odebrac mojego tematu... Nie jestem zadna naciagaczka... Prosze ludzi ktorzy chca i moga pomoc i nie chchialabym uslyszec na swoj temat obrazliwych slow ze zebrze czy mam isc zarobic do pracy...Juz raz dalalm taki temacik i dziekuje Pania ktore sie zainteresowaly. Gdyby byla taka mozliwosc to bym szla. Mam teraz trudna sytuacje mam nadzieje ze juz od lata sie ona poprawi jak tylko pojde do pracy. teraz moj synek jest za malutki by zostawic go pod czyjas opieka a ja sama jeszcze sie ucze... Jestem mloda mamusia slicznego chlopczyka ktory ma niespelna 2 miesiace... Jestem dumna bardzo z tego bo to najwieksze szczescie jakie moze spotkac w zyciu kobiete. Jednak jest i druga strona medalu... Zanim maly przyszedl na swiat pracowalam na czarno oczywiscie nie przysluguje mi zaden urop platny... Moj maz stara sie jak moze zeby zapewnic nam wszytsko to co najlepsze... ale czasami jest bardzo ciezko... dlatego zwracam sie z prosba... moze posiada Pani po swoich pociechach jakies ubranka ktore gdzies leza bezuzytecznie i chcialybyscie sie nimi podzielic... Jest mi bardzo ciezko jesli musze wybierac czy kupic chleb czy pampersy czy moze odlozyc na jakies ubranko... Bardzo chetnie przyjme po jakims bobasku ciuszki. Pozdrawiam prosze o kontakt magdaewe@o2.pl gdzie pisze,ze jest z rybnika?

Gość gratulacjegggg
czyli juz wiem ze bym sie naciela... co za ludzie na tym swiecie dobrze ze to wklilas bo potem goladalambym ciuszki swoich dzieci na allrgro a co do autorki to nic ci nie dam oszustko

Gość mama 2-latka
dalej w treści napisała, ze rybnik lub okolice, na 100% śląsk, poza tym to były 2 takie długaśne tematy identyczne, on nie poprzestała na tym co przytoczyłaś przecież, było też jej ogłoszenie w temacie oddam...

Gość autorka odezwala sie i w tym
starym temacie, gdzie byla prawie 2 tygodnie cisza a teraz znowu tutaj pisze. Godz 19.19 :o http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4390208&start=240 Jesteś żałosna żebraczko :o Powinno sie zamykać takie oszustki jak ty

Gość jedna pani w pubie
Ooo...autorka sie zmyla? Czy zabrala sie za robote w pubie? :classic_cool:

Gość mama 2-latka
po prostu już po dobranocce i mam jej kazała iść spać;-)