Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oscary 2010

Oscary 2010 ! ! !

Polecane posty

Witamy na oficjalnym topikowym, corocznym, kafeteryjnym, oscarowym temacie :classic_cool:))) Transmisję znajdziecie na niezawodnym od trzech lat livestreamie, dodatku transmisja jest szybsza od telewizyjnej: http://www.livestream.com/aplive Robimy filmową bibę i zapraszamy wszystkich do dyskusji :classic_cool: 🖐️

Gość livescore
moj typ: Bekarty wojny :classic_cool:

BTW, poszukuję ogarniętego człowieka, który zaliczył wszystkie 10 nominowanych do gł. kategorii filmów. Do dyskusji :)

Gość Pi86
spieprzaj,moj byl pierwszy!!!!!!!

Gość notkrejzietol
Ciekawe czy Alicja B. przyjdzie sama na Oskary? Powinna się wystroic i sama przyjść. Logicznie. Bo inaczej co? wrzucą ją w kić? Słuchajcie - może dostanie mniej za film bez nazwiska. I tyle :( może to wiedziała już w grudniu 2009 i temu CF wpadł na te chrzciny jak gangsta z Dzikiego Zachodu? Jak uważacie?

Gość Bella ciekawa
Matko ja już jestem śpiąca..:) Nie wytrzymałabym:) Kiedyś oglądałam kiecki, ale to było 12 lat temu:) Edek trzymaj się:) I nie wywróć się o sznurówki na dywanie:P i..złap Oscara:D

Gość notkrejzietol
Mnie siewydaje, że skończy się ,że po nią przyjdą, że jest bez obywatelstwa i przebywa u Farela nielegalnie i bach - w kiciol. Anonimowa jakaś :( A on sie jej wyprze i tyle :( This is US :(

Gość notkrejzietol
Powiedzą, że jest film do oddania - i koniec :( Idzie siedzieć za defraudację czy za co? Znajdą se przepis. Jako nielegalna deport ale na podstawie honorowego obywatelstwa meksykańskiego pójdzie siedzieć w Meksyku. Od nich zaczną se robić porządek. :(

Gość notkrejzietol
Ale wy jesteście szurnięci w tej Polsce :( jak w tym Meksyku. No chyba, że będzie miała 2 dziecko, jaką będzie matką i tak dalej. Ale na małżeństwo zerowe szanse -jeśli pan FC chce pozostać w USA bo cóz... tam już ma 1 dziecko i co? Zamierza je skreślić bo jest chore? :(

Gość notkrejzietol
Wiecie jaka jest prawda o całości? PO CO ONA SIĘ URODZIŁA W TYM MEKSYKU? Co za bezsens :( Gdyby nie to to nie ma TRADE i filmu z Kevinem Klinem. Teraz i tak se będzie myślała, że grała z gwiazdą co dostała Oskara, a przecież to tylko, że w Meksyku się urodziła. I tyle. Więcej syfu niż to warte. Takie życie. A pomyśleć, że naprawdę mogła mieć normalne życie i JAKĄŚ tam karierę w tym USA zrobić. Tyle. No ale teraz to już jest tak skompromitowana, że naprawdę - jedynie gary jej zostają, jak tego nie rozumie - po niej. MOJE ZDANIE :(

Na żywo relacja z red carpet :classic_cool: Przed momentem, zarośnięty Clooney wraz ze swoją Elizabettą, czy jak jej tam, wywołali spore zamieszanie :classic_cool:

Nasza favorytka, Sandra Bullock, jak zwykle olśniewająca :classic_cool: Pewnie podbudowała ją Złota Malina :D

Gość tytghuytuyguytu
mozna gdzies w necie ogladac gale?

Gość sandra bullock
ssie:P

Gość zaczelo sie
NPH is sooo funny !

Gość tytghuytuyguytu
czy ma ktos inna strone niz ta powyzej, na ktorej mozna ogladac?

Gość tytghuytuyguytu
przeciez juz dawno dzieje sie w srodku a u mnie na tym live ... ciagle murzynka z czerwonego dywanu gada...

Gość ta niedobra pupa
Na tej stronie BBc co miała być relacja na żywo piszą, że dadzą sprawozdanie później

Gość tytghuytuyguytu
na livecostam jest powtorka

Gość zaczelo sie
juz 10 min trwa NPH spiewal, nominowani aktorzy byli przedstawieni. teraz monolog S Martin & A Baldwin

Gość ta niedobra pupa
A freedosast nie chce mi się wczytać.... Koorwa.