Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oscary 2010

Oscary 2010 ! ! !

Polecane posty

Zaraz najlepsza aktorka drugoplanowa. Stawiam na Mo'Nique, chociaż M. Gyllenhall ma spore szanse. Nie rozumiem tylko dlaczego Vera Farmiga jest nominowana w tej kategorii :/

Gość ta niedobra pupa
Morgan Freeman to już dziadek....

Gość ta niedobra pupa
Co???

Masakryczna ta ceremonia. Najgorsza od czasów Whoopi Goldberg. Powrócił balet (((:O))), dłużyzny niesamowite, Baldwin i Martin na zał, ogólnie 2= :O

And the Oscar goes to... Sandra Bullock :classic_cool:))) Wstawki z mowami skierowanymi do odtwórców głównych ról - totalna beznadzieja :O

Oscar i Złota Malina za główną rolę żeńską, ferst tajm in history. Wow, należał się jej :)

Na scenie Bara-bara Strejsond, a najlepszym reżyserem zostaje: Kathryn Bigelow. Pierwsza laska w historii Oscarów dostaje nagrodę za directing.

Dobra, najlepszy film: "The Hurt Locker". 6/9 Oscarów, "Avatar" wielkim przegranym, upiję się ze szczęścia!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Masakryczna ceremonia, jedna z gorszych przeze mnie zapamiętanych. Ale warto było czekać na triumf "Hurt Lockera" 🖐️)))

Gość prosto z hollywood
Tez tak mysle ! bardzo sie zawiodlam na tej ceremni. Zeszly rok byl wspanialy ! Ciesze sie ze nie poszlam !pozdrawiam !

The Hurt Locker .. wczoraj oglądałem... i się zastanawiałem kiedy miał premierę. Czasem takie mam wrażenie czas premiery decyduje o oskarze. :P

Gość mala czarna ***
leci teraz skrot ceremonii w canal plus. wiecie moze czy ktos to w necie puszcza?