Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzia91

homoseksualizm

Polecane posty

Gość juzia91

Czy macie coś przeciwko gejom i lesbijkom??

Gość tylko wtedy jak domagają się
adopcji dzieci

Nic nie mam, nie ich wina, że się tacy urodzili. Po za tym sądzę, że szacunek się należy każdemu człowiekowi bez wzgędu na to, jaką ma orientację seksualną, kolor skóry czy wyznawaną religię.

Gość nic nie mam do czasu jak
zaczynaja paradowac i oglaszac wszem i wobec swoja orientacje seksualna... Ja nie wychodze na ulice i nie oznajmiam wszystkim w kolo, ze jestem heteroseksualna. Oni tez nie musza. Irytuje mnie, ze hasla tolerancji zmieniaja znaczenie i teraz wiekszosc jest czesto terroryzowana przez mniejszosc. Np idiotyczne elementarze szkolne, nauczanie dzieci juz w przedszkolach o homoseksualizmie. Ja sobie nie zycze tego!

Gość gbbsg
w niektórych krajach nie można juz mówic "mama" i "tata"

o tym wlasnie mowie, miedzy innymi :/

Gość grrrrizli
nic nie mam

Gość nie mam nic ale
wkurza mnie trwajaca w ostatnim czasie ta cała nachalność

Gość gbbsg
lobby gejowskie jest bardzo silne a najbardziej spedalona jest Unia Europejska

A ja mam. Jakoś srednio do mnie dociera argument, że koles robiący laske drugiemu jest normalny i taki sam jak pozostali

Gość gbbsg
ale powiem szczerze ... jak widzę metroseksualne COŚ to czasem pedał robi na mnie lepsze wrażenie

bez wzgledu na to czy uwazam to za normalne, czy nie, za chore czy zdrowe, czy po prostu inne to nic do nich nie mialam poki nikt nie byl krzywdzony. A teraz czuje, ze krzywda sie dzieje, dlatego jak najbardziej coraz wieksza niechec we mnie narasta :O

na mnie pedał raczej nie zrobi dobrego wrażenia. A jeszcze jak bym miał z takim zwierzeciem dzielić w jwdnym domu sztucce to bym wolał wcale nie zreć

Gość Szambelan z KULM
Ale pedzio przynajmniej jest zdeklarowany a takie metro ... Coś to cholera wie co to jest :D

Gość Festus
jak dla mnie to niech się nawet łączą w pary i parują , niech się pieprzą ale niech to robią subtelnie i abym tego nie widział i nie oglądał , gdy się afiszują na ulicach to wzbudzają moją agresję , wkurza mnie , gdy kobieta chce pokazać swojej siostrze , że jest normalna i spotyka się z facetem a tak naprawdę jest zdeklarowaną lesbijką i oszukuje swoją siostrę i facetów zasłaniając się za parawanem , nie rozumiem do tej pory dlaczego Renata Przemyk jako zdeklarowana lesbijka dostała dziewczynkę do wychowania z domu dziecka :(