Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralowa23

co robic?

Polecane posty

na poczatku zaznacze, ze wiem, ze zle zrobilam. pluje sobie w brode teraz, bo ta swiadomosc nie jest mila. otoz, od poczatku. wczoraj napisala do mojego jego "kolezanka". zostawil u mnie komputer i przy okazji wlaczone gg. nie odpisalam jej, ale po tym co napisala, spojrzalam w archiwum rozmow. otoz, okazalo sie, ze moj facet ponad rok temu mial bardzo burzliwe zycie seksualne, ze tak powiem. rozmowa, ktora obejrzalam byla obrzydliwa i w tym momencie czuje do niego wlasnie to- obrzydzenie. i teraz pytanie. czy ludzie potrafia sie tak szybko zmienic? w tym momencie jestem z nim juz 9 miesiecy, kochamy sie i w zasadzie wszystko jest ok. tylko ta swiadomosc... nie wiem co teraz robic. rozmawiac z nim o tym? zawsze rozmawialismy o wszystkim... jak go widze, naprawde mam mdlosci. to straszne :( pomozcie...

ehh to byla rozmowa o tym, co robili. bardzo wulgarna... nie wierzylam w to co widze na poczatku. bylam w niezlym szoku... a teraz czuje tylko obrzydzenie :(

jesli robili to kiedys i archiwum jest z kiedys tzn z przed ciebie,to jeszcze nic takiego,ale jak to teraz-olej goscia

ale to była jego przeszłość !!! i chyba każdy ma jakąś przeszłość mniej lub bardziej ciekawą ;) wieć w czym problem >???

hmm... mysle, ze to juz przeszlosc. w archiwum rozmowy byly sprzed roku, az do wczoraj, kiedy zapytala- co u ciebie? znalazles kogos? chodzi mi tylko o to, ze tak wulgarnie pisali. przy mnie jest slodki i kochany, a do niej zwracal sie tak strasznie wulgarnie... dlatego zastanawiam sie, ktory z nich jest prawdziwy?

myszka- byc moze poczulam takie obrzydzenie dlatego, ze on jest moim pierwszym partnerem. wiedzialam o tym, ze ja jego pierwsza nie jestem, ale nei wyobrazalam sobie, ze moze byc tak mechaniczny jesli chodzi o seks. to dla mnie tak puste i obrzydliwe. nie poznaje go...

a seks jest miedzy wami ? może ty taka jesteś ciepła i on nie chce na maksa się rozluźnić bo ... ty źle zareagujesz

a czy nie za bardzo wyolbrzymiasz ??? no cóz ma przeszłość wiedziałaś a nagle co ? obrzydzenie dziewczyno w zyciu są gorsze problemy niż to że twój facet ostro bzykał inna

seks jest swietny i jestem pewna ze jest mu dobrze. nawet to ja czesciej inicjuje takie sytuacje... teraz zastanawiam sie, czy rozmawiac z nim o tym? czy probowac to jakos zapomniec?

to ze sa gorsze problemy wiem, wierz mi :) pytam tylko, czy dobrze bedzie, jesli z nim o tym porozmawiam...?

wiesz grzebałaś u niego w kompie a możesz zapytać czy łaczy go coś z nią

Gość po co o tym gadać
tylko jakiś zong z tego wyjdzie on stwierdzi że mu grzebiesz w kompie i na dodatek że go kontrolujesz, zacznie ukrywać przed Tobą no i na bank jelsi bedzie gadał z jakimiś "koleżankami" to będzie wolał kłamać niż Ci o tym powiedzieć daruj sobie, uznaj to za niebyłe

Gość po co o tym gadać
uznaj jego przeszłość za "błędy młodosci" i jak najszybciej zapomnij o niej... wiesz gdybyśmy wiedziały o wszystkich wyczynach naszych facetów to z pewnoscią straciliby szacunek w naszych oczach.. no bo jak niby zakwalifikować neiktóre wyczyny z podstawówki czy szkoły średniej ? popisywanie się przed kumplami na wspólnych wakacjach itp jakieś pijackie zgrywy i wtopy....

mnie bardziej dziwi obrzydzenie które złapałaś po tym jak coś tap poczytałaś bo był wulgarny :O

Gość po co o tym gadać
uznaj jego przeszłość za "błędy młodosci" i jak najszybciej zapomnij o niej... wiesz gdybyśmy wiedziały o wszystkich wyczynach naszych facetów to z pewnoscią straciliby szacunek w naszych oczach.. no bo jak niby zakwalifikować neiktóre wyczyny z podstawówki czy szkoły średniej ? popisywanie się przed kumplami na wspólnych wakacjach itp jakieś pijackie zgrywy i wtopy....

Gość po co o tym gadać
facet ją obrzydził bo widocznie z nią uprawia romantyczny seks z tamtą był po prostu sobą.... no i teraz laska ma zong bo czuje się jakby w oóle go nie znała... tamta laska po prostu była inna, może bardziej odważna, bardziej bezpośrednia i przd nią nie miał oprów albo po prostu ona tak nim kierowała i ona chciała by był bardziej wulgarny, kto wie

no chyba tak z autorką delikatny seksik :O a z była dzikość hm.... może bardziej skieruj rozmowę na to jaki lubi seks co lubi , co woli