Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaxxx

Nie potrafie go rozgrysc...

Polecane posty

Gość Monikaxxx

na wakacjach poznalam fajnego chlopaka. Spotkalismy sie kilka razy, pozniej nasze stosunki sie rozluznily Wiem,ze on sie z kims spotykal,ale najwidoczniej nie bylo to to. Jakis czas temu odezwal sie do mnie.W walentynki wyszlismy na kolacje.Pozniej wyszlismy gdzies jeszcze raz. Naprawde bardzo milo spedzilismy czas i oboje fajnie sie bawilismy.Kiedys zaprosil mnie na impreze do swojego domu, niestety nie moglam isc w tym czasie, pozniej powiedzial,ze zapraszal samych bliskich mu ludzi.Mamy dosc podobne zainteresowania. Nie mamy wspolnych znajomych. Rozmawiamy praktycznie codziennie.Codzienie wysylamy sobie sms'y,ale kiedys wyslalam mu sms'a z pytaniem czy idziemy na rolki, zostawil to bez odpowiedzi.On czasami daje mi nadzieje na cos wiecej a pozniej potrafi nie odezwac sie do mnie przez dwa dni. Nie chce wyjsc na natreat.Nie sadze,ze on szuka kolezanki.Naprawde go lubie i uwazam,ze jest bardzo fajnym chlopakiem. Po prostu nie potrafie go rozgrysc, O co mu chodzi ???!!!

Gość kajugaju
nie wiem, czy ci to pomoże, ale mam dobrego kolege, ktory postepuje tak jak ten twoj luby: wychodzi gdzies z dziewczyną, robi jej nadzieje , rozmawiaja codziennie i zostawia je sobie "w zanadrzu", sam szuka zony, kobiety na stale, ale pomimo ,iz wie ze to nie jest-nadal podtrzymuje znajomosc , z sms od dziewczyn robi dokladnie wten spospob nie odpowiada.....

Gość Monikaxxx
to byl jedyny sms's na ktorego nie odpowiedzial. Czasami, wchodzac na jakis komunikator mam wrazenie ,ze on na mnie tam czeka.Pojawia sie natychmiast i zaczyna rozmowe. po prostu zaczynam miec dosc tych gier,w ktore mimo wszystko nadal gram :/

Gość kajugaju
ten moj kolega tez, nie pisze tego, by cie zdolowac, lecz wlasnie dlatego ze te sytuacje sa praktycznie lustrzanym odbiciem..ale ten moj kolega rowniez bardziej zaczyna sie starac kiedy jakas dziewczyna zaczyna go zlewac...

Gość Helelka
"nie wiem, czy ci to pomoże, ale mam dobrego kolege, ktory postepuje tak jak ten twoj luby: wychodzi gdzies z dziewczyną, robi jej nadzieje , rozmawiaja codziennie i zostawia je sobie "w zanadrzu", sam szuka zony, kobiety na stale, ale pomimo ,iz wie ze to nie jest-nadal podtrzymuje znajomosc , z sms od dziewczyn robi dokladnie wten spospob nie odpowiada....." granie na uczuciach innych osob:o no comments:o

Gość faceci tak mają x
Spróbuj się nie odzywać do niego przed 2-3 dni. Nie odpisuj na smsy, gdy Cie zagada na gg, spław go szybko (np. że nie możesz gadać, że niby zaraz gdzieś wychodzisz itp) Myśle że to najlepszy sprawdzian...

Gość Helelka
nie faceci a niedojrzali chlopcy :o

Ten typ wygląda na takiego, który potrzebuje aby kobieta go trochę poolewała, przetrzymała, podroczyła się z nim :)

Gość eehhh
dojrzałe się odezwały. skoro coś ciebie trapi to czemu z nim nie porozmawiasz o tym? macie dobry kontakt podobno. będzie albo albo. chyba że wolisz żyć w niepewności

Gość też tak  miałam
też wydawało mi się, że czeka na mnie na necie.. rzadko się spotykaliśmy, ale dużo rozmawialiśmy wirtualnie. i tak przez rok robiłam sobie nadzieję i tłumaczyłam go na wszystkie sposoby, zupełnie niepotrzebnie, szukał innej a mnie miał w odwodzie, z Tobą jest pewnie tak samo. pozdrawiam