Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga*70

MAMY Z SOSNOWCA

Polecane posty

Aga pampersy do pływania widzialam ostatnio w Auchan, nawet rzucilo mi się w oczy kilka rodzajów:)

Przyszlam zobaczyc co słychac na naszej kaffee a tu pustki, no cóz dziewczyny pewnie zajete maluchami, chociaż o tej porze to juz brzdące raczej spia. Nikusia odezwij się , czasem lepiej sie wygadac nić dusic wszystko w sobie. Pozdrowionka dziewczyny i dobrej nocki wam życze :)

Cześć! no ja nie w temacie bo córka już duża to się nie znam na tych nowinkach ale jak tak czytam to widzę że wiele fajnych rzeczy teraz tylko mieć kasę. Szczerze to nie bardzo chce rozmawiać o tym co się stało bo zaraz płaczę :(

hejo Aga - na gospodarczej pieluszki do kąpieli są w cenie wejscia na basen, wiec nic nie musisz kupowac. zajecia wyglądają tak: jest kliku instruktorów w basenie, tworzą grupki mniej lub bardziej zaawansowane po kilkoro dzieci (z rodzicami oczywiscie) i instruktorzy pokazują na lalkach (własciciel szkoły na własnej córce) jak trzymać dziecko i co robić. moja mala nurkowała już na drugich zajęciach a wiec miała ciut ponad 4 miesiace :) jak spytałam instruktora co bedzie jak sie napije tej wody to odpowiedział "to wysika" :D i faktycznie wypiła hektolitry wody i nigdy nic jej nie było. teraz na okres zimowy zawiesilismy chodzenie na basen ale jak sie ociepli to wracamy :)

meaaa faktycznie to fajna sprawa. Mąz mial tam zadzwonic i dowiedziec sie co i jak ale chyba ja to zrobie , bo zanim on uskuteczni plan dzialania to lata upłyna :) Oj masz rację Nikusia teraz tyle atrakcji dla maluchów ze hoho, ale wiesz zawsze mozesz zdecydowac sie na maluszka, wkoncu staruszka nie jestes :) Własnie zastanawiam sie co dzisija ugotowac, uwielbiam byc w domku ,ale te wszystkie codzienne obowiązki mnie wkurzaja :) a jak zapytam co chcą zjesc to wszyscy mówia : wszystko jedno :)

żyjemy, ale co to za zycie? :P dzis brak słońca to i weny brak...

Ja tez zyje :) ale zajrze potem bo wybywam pozalatwiac mnóśtwo spraw :)

Dzień doby :) Ja też jeszcze żyje :D :) Tylko jakoś brak czasu troszkę mam ostatnio... a to badania, odebrać wyniki, położna, lekarz i do tego jeszcze koniec remontu i trzeba zacząć wszystko układać, a to też nie takie proste :D

Jak tak Wam dzień Kochane mija?? :) U mnie całkiem dobrze. Byłam u lekarza, mały w 3 tygodnie przytył ponad kilo :D waży już prawie 3 kg a do końca jeszcze troszkę :D No no i lekarz powiedział, że możliwe że mały przyjdzie na świat bo szyjka się już skraca, a łożysko jest już "dojrzałe" :D

Literkowa czyli juz lada dzien będziesz tulic maleństwo:) to najpiękniejsze chwile w zyciu każdej kobiety i chociaz czasem jest cięzko a nawet bardzo ciezko, to warto cieszyc się macierzyństwem . I powiem ci jeszcze,że to prawda iz małe dzieci to mały klopot a duże to duzy :) A ja dzisiaj załatwiałam paszport dla małego, bo w maju lecimy do Norwegii do brata męża. Panie oczywiście narzekaly ,że maly na zdjęciu ma otwarte usteczka i nie sa pewne czy takie zdjęcie przejdzie. Kurde to jakas paranoja chyba musiałabym mu zszyć te usteczka ,żeby je zamknał :) Poza tym meoo kochana w niedziele wybieramy się z małym na base, zobaczymy co i jak, czy mu się spodoba. No narazie kochane kobietki idziemy kapac małego.

I znowu cisza :( pogoda do bani, juz mnie tak wkurza ta zima,ze mam nerwy od rana, a tu poczytałam prognoze długoterminową i tak ma byc do 28 marca, zimno, deszcz i snieg, normalnie mozna gryzc i kopac. Ja chce WIOSNY !!!

Aga - daj znac koniecznie jak na basenie :) ja zalatana strasznie, w biurze duzo pracy a wieczorem padłam na mordke. snieg na dworze mnie dobija... nie sadziłam ze bede musiała jeszcze odśnieżać samochód.... masakra jakaś!!!

Witam :) :) :) Coś straszna cisza... ale to może przed burzą :D :D A co do pogody to jest masakra jakaś :( ciągle tylko śnieg :( ileż można buuu. Nic się przez tą pogode nie chce a tu tyle pracy jeszcze przede mną... Właśnie skończyłam skręcać komodę :D musiałam niestety sama to robić ale teraz przynajmniej jestem z siebie dumna he he :D i zabieram się dalej za porządku i układanie wszystkiego. Zajrzę tu później i mam nadzieje, że będę miała co czytać :P :P

Meaa, no niestety z basenu będą nici, malemu zaczęło łzawic oczko, ma lekko podraznione, lekarka przepisala kropelki i powiedziala,żeby narazie wstrzymac się z tym basenem,no cóż szkoda,ale może to i dobrze, bo pogoda narazie beznadziejna i jeszcze mi się dzidzia przeziebi. Ja dziewczyny juz nie moge patrzec za okno, dostaje normalnie coś do glowy widząc ten cholerny snieg, zimno, pluche i w ogóle to jakis koszmar jest. Można w depressję popaść. Moje dziewczyny prosiły mnie o ciasto więc biore się za karpatkę, bo od rana coś, a to zakupy, a to prasowanie, a to małego nakarmmić.... Może wyslę męża do videoteki,żeby jakis filmik wypożyczył na wieczor bo w tv tez nic ciekawego. Literkowa a Ty się kochana tak za remonty nie bierz teraz , bo jeszcze urodzisz wczesniej :) zostaw to silniejszym :) choc pewnie instynkt wicia gniazda u Ciebie właćzony obecnie na maksa co ? :) Pozdrawiam wszystkie... Nikusia odezwij się !!!!

No nie, sama z soba pisać nie będę :) mam nadzieję,że tylko przy weekendzie tak jestescie nieosiagalne :)

Dobry wieczór :) Co się nic nie odzywacie? :( Nasz topik upada.... szkoda :( miejmy nadzieje, że może jednak do tego nie dojdzie ;) U mnie żadnych nowości nie ma :) Teraz jestem ciągle zajęta urządzaniem tego pokoju :D no i w sumie to skończyłam juz :) Zostało tylko odebranie łóżeczka i kupienie komody dla małego :) Dziś już w końcu wrócił mąż i na szczęście na razie nie będzie już wyjeżdżał, więc będzie mi troszkę łatwiej :) Piszcie czasem coś :P Pozdrawiam serdecznie :)

Pozdrawiam!! u mnie nic ciekawego,z dnia na dzień,praca,dom... trochę mnie przeziębienie wzięło,wczoraj się czułam paskudnie ale dziś już lepiej

Gość A moje dziecko
Nienawidzę sosnowca, czeladzi, będzina i dabrowy górniczej!!!

Gość A moje dziecko
Aga*70 musiałaś brać paszport jak jechałaś rodzić do Tychów??

Dziewczyny, witam wieczorowa porą :) Fajnie Nikusia,że wpadłaś. Każda z nas jest zabiegana, ale warto znaleźć chwilke ,aby troszke odpocząć i poczytac się nawzajem :) U mnie w sumie tez nic ciekawego, synkowi oczko jeszcze troszke łzawi,ale mam nadzieję,że mu przejdzie i że nie jest to żadne zatkanie kanalików łzowych :( A mnie kurcze dopadl taki dziwny ból pleców, tak jakby okolice nerek,juz sama nie wiem co to jest :( Literkowa a na kiedy dokładnie maz termin ? będziemy trzymały kciuki.... wybraliście juz imię dla maleństwa ?

Witam!! Jestem z Sosnowa, czy mogę do Was dołączyć? :) Fajnie by było aby ten topik się trzymał :) Dobrze poznać kogoś, kto mieszka niedaleko :)

Witaj OLaaa26 , tez bym chciała aby ten topik się utrzymał :) ale to zależy od nas. ja przy Tobie to stara d....a :) jestem ale mam nadzieję,że Ci to nie przeszkadza :) Napisz Olu coś o sobie, widzę ze stopki,że masz dziewczynke z tego roku co ja synka, tyle tylko, że moj z października. Dziewczyny Wy pewnie tak jak i ja cieszycie się ,że dzisiaj tak wiosennie , kurcze az chce się życ:) Literkowa odezwij sie kobieto, jestes jeszcze w dwupaku :) Pozdrowionka dla wszystkich....

Dzień dobry :D Witamy Olę :) Czym Nas więcej tym lepiej :) Może coś więcej zacznie się dziać :) No a co tam u Was moje drogie?? Takie zajęte czy nie chce Wam się tu pisać?? :D Ja jakoś czasu ostatnio nie miałam. Mąż wrócił i ciągle gdzieś jeździliśmy, a wieczorem to już mnie nie było :D szybko się męczę to dlatego :) Do porodu to w sumie z OM został mi równy miesiąc, a z USG wychodzi tak na około 10 kwietnia :) więc zobaczymy :D A będzie Kacperek :) Tak jakoś od początku mi się umyśliło i już tak zostało :D Piszcie co u Was :) Zróbmy coś, żeby temat się trzymał :) Pozdrawiam serdecznie :)

hejoo no wiosnę czuć! :) w sobote bylismy w kazimierzu na spacerku i nakarmilismy zwierzątka :) ale się mała cieszyła! :)

Ja byłam w piątek na Kazimierzu :D ale zapomniałam zabrać jedzonka dla zwierzątek :( :D Dobrze, że chociaż takie miejsca tu u Nas są :) zawsze to jakaś rozrywka dla dzieciaczków ;)

Hej laski :) Piszę dopiero teraz, bo jestem straszliwie zapracowaną mamą, ale obiecuję tu wpadać jak najczęściej :) Aga - To kilka słow o mnie :) Pochodzę z Wrocławia, ale mieszkam tu bo m stąd pochodzi i tak zostało :) Pracuję zawodowo - w Chorzowie - lubię swoją pracę, ale dojazd dla mnie to udręka niestety i szukam czegoś bliżej :) LiterkoweLiterki - a wiesz już gdzie będziesz rodzić? :) Ja mam jutro wolne i mam zamiar spędzić dzionek z córcią na długim spacerku :) Lubię dni, gdy jestem w domu. Postanowiłam, że nic innego nie robię tylko bawię się z dzieckiem :) Muszę jej poświęcać max czasu jak jestem w domu. buziaki wieczorne :)