Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

instytut-blend-a-med

Cierpisz na nadrważliwość zębów? Dostaniesz pastę!

Polecane posty

Drodzy Forumowicze, Dla tych z Was, którzy cierpią na nadwrażliwość zębów, przygotowaliśmy darmowe próbki pasty blend-a-med EXPERT Sensitive. blend-a-med EXPERT Sensitive to specjalistyczna pasta przeznaczona dla osób z nadwrażliwością zębów. Przy regularnym stosowaniu pomaga wzmocnić szkliwo oraz łagodzić nadwrażliwość związaną z odsłoniętą zębiną. Pasta zawiera azotan potasu - aktywny składnik pomagający zmniejszyć i kontrolować bolesną nadwrażliwość zębów. Dodatkowo, produkt ten sprzyja procesowi remineralizacji szkliwa oraz pomaga chronić zęby przed przebarwieniami. Jedyne co musicie zrobić, aby otrzymać od nas pastę, to wysłać e-mail na adres nadwrażliwość@instytutblendamed.pl , w temacie wpisując "blend-a-med EXPERT Sensitive", a w treści dane do wysyłki. Pastę otrzyma 500 pierwszych osób, które się do nas zgłoszą. Zachęcamy do informowania o naszej akcji znajomych, którzy również cierpią z powodu nadwrażliwości zębów. Pozdrawiamy, Instytut blend-a-med Oral-B

Stosowałam Państwa pastę i niestety nie pomagała za bardzo na nadwrażliwość. Odkryłam inną pastę dobrą na nadwrażliwe zęby, nazywa się Ajona. Leczy choroby przyzębia, parodontozę, osad, nieświeże zęby i wiele innych. Wypróbowałam na sobie.

Gość Spaaaaaaaaaaaaaam
http://www.zlecenia.przez.net/aukcja ,44081,zlece-marketing-szeptany "Witam! Proponuję 100 zł za 100 postów. Posiadam doświadczenie w marketingu szeptanym oraz konta "z historią" na wielu forach, więc będę wiarygodna dla innych forumowiczów. Niezależnie, czy post będzie z linkiem czy nie, biorę 1 zł za niego. Piszę się to łatwo i szybko, więc Pana zlecenie będzie samą przyjemnością. Na życzenie fvat. Moje gg: 1631629 Zapraszam do współpracy! diwa82@o2.pl " Jakby ktoś miał zlecenia dla koleżanki Diwy z posta wyżej - jak widać "marketinguje" skutecznie (na innych forach już ją za to zbanowano :D) ... :D