Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryneczka.88

jak przeprosic faceta??

Polecane posty

Gość mandaryneczka.88

Witajcie, mam nadzieje ze mi jakos pomozecie. troche narozrabialam, zdradzilam faceta. Dowiedzial sie, byl wsciekly ale mi wybaczyl. teraz wiem jak bardzo mnie kocha. Niby teraz wszystko jest ok, ale chce go jakos ladnie przeprosic, pokazac mu ze bardzo mi na nim zalezy i ze to juz sie nigdy wiecej nie powtorzy. Ale nie wiem jak :( nie chce zeby to bylo zwykle przepraszam. macie jakies pomysly?? z gory dziekuje za pomoc

Gość moze wez
go do kina, zapros na kolacje albo cos

a po co ty chcesz go przepraszać?:O I co to ma niby zmienić???ma ci odrazu uwierzyć,że więcej się nie puścisz? tak to jest jak sie daje dooopy ,a potem wraca z miną skopanego psa do tego co wygodne:classic_cool: powiem ci więcej najżałośniejsze jest to,że wiele takich piczek jak ty po wszystkim mówi "kocham na prawde tylko jego😭" więc po co ciągnąc coś co cie najzwyczajniej w świecie nie zadowala??

Nie oceniajcie jak nie wiecie co dokładnie się wydarzyło! Wszyscy wyzywają od puszczalskich,a kto z Was wie co ona naprawdę zrobiła?! Czy puściła się jak to mówicie czy była to zdrada emocjonalna.. Albo spotkanie z kimś.. nigdzie nie napisała,że uprawiała z nim sex. A tak właściwie to nawet jeśli to nie pochwalam takiego zachowania, z reguły potępiam.. i uważam,że jesli ktoś musi przespać się z innym czy inną, żeby nagle go oświeciło, że niby tylko swojego faceta/kobietę kocha, to jaka to miłość.. :O ale skoro facet jej wybaczył i wierzy to nie nam oceniać czy jest suką czy niewiadomo kim.. i czy on na nią zasługuje czy nie.. Przygotuj jakąś romantyczną kolację, włącz jakąś muzykę kojarzącą sie z miłościa, włącz jakiś film.. to zależy od Ciebie.. :) i daj mu do zrozumienia tego dnia,że kochasz go.. :)

Gość maruda duda
nie wazne jak zdradzila, wazne ze nie bylalojalna wobec faceta. i to ja skresla z jego zycia. proste

Gość powalilo cie dziewczyno ?
gdzie twoj honor ??? faceta chcesz przeprosic ? kobieta mezczyzne ? To oni maja nas przepraszac i teraz na twoim miejscu wzbudzilabym w nim poczucie winy ze to z jego winy zdradzilas i to on jest winny. Wmow mu ze czulas sie zaniedbywana niekochana i to on jest winien i ma cie przeprosic :-o jejku skad sie biora takie idiotki bez kszty honoru :-o

Myślę że jednorazowe przeprosiny, jakie by nie były cudowne nie zatrą tego co się wydarzyło. To bardziej dla Twojego lepszego samopoczucia a nie Jego.Bądź po prostu dla Niego dobra,szanuj Go, okazuj Mu swoją miłość a to utwierdzi Go w przekonaniu że wybaczył bo myślę, że tak powiedział ale Go to boli.Nie przepraszaj Go na każdym kroku bo wracanie do tego nic nie polepszy a przede wszystkim przemyśl dobrze to co się stało i to jakim trzeba być wspaniałym facetem by to wybaczyć.

Gość asfasdfasdfsdf
@powalilo cie dziewczyno ? - typowo babski sposób myślenia. chciało by się rzec "skąd się biorą takie idiotki...." do autorki - zrób 100 pompek z przyklaskiem i będzie git

powalilo cie dziewczyno ? Chyba pytanie - skąd się biorą takie idiotki jak Ty :O Maruda duda - nikt nie jest ideałem.. więc chyba każdy z nas popełnia jakieś błędy. Z Twojej wypowiedzi wynika,że jeden błąd i koniec związku.. Chyba są różne zdarzenia.. Nie możesz porównać zdrady ( sex ) z kłamstwem dotyczącym np. tego gdzie byłaś poprzedniego wieczoru ( chciałaś spotkac się z kimś kogo nie lubi Twój facet i ukryłaś to przed nim, bo nie chciałaś kłótni, a myślałaś, że się nie dowie.. oczywiście biorąc pod uwagę jakąś koleżankę,a nie byłego faceta czy kochanka) To raczej te dwie sprawy nie są sobie równe choć obie to błędy..

Gość maka1977
Mandaryneczka.88 ja mam pomysl. Mega romantyczny. Testowany na mojej siostrze - dziala. Jak cos to pisz na maka1977@interia.pl,bo nie zawsze tu wchodze. Maka.:)