Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w360

okresy po ciazy(?)

Polecane posty

Gość w360

czy po ciazy okresy bywaja nieregularne?? 2 razy mialam w innym dniu pozniej 3i 4okres mialam prawie tak samo (1dzien roznicy) kurcze czy moge byc w ciazy??

Gość w360
no a teraz sie spoznia

jasne ze mogą. czasem są regularne jak w zegarku a czasem nie, wszystko zależy od organizmu. jak się boisz że znów jesteś w ciąży zrób test.

Gość w360
no po ale bywaja wpadki ;/ ale od kad pamietam mialam bardzo nie regularne okresy no i czekam bo mialam tabletki teraz brac moze przez nerwy,stres sie spoznia

Gość w360
wiem ze moge zrobic test ale si boje jak cholera chyba bym zemdlala

jeśli jesteś w ciaży to i tak nie zmienisz tego przez to że nie będziesz o niej wiedziała! i tak kiedyś sie dowiesz, najpóźniej w dniu porodu :) ale spokojnie po ciąży bardzo często okresy nadal są nieregularne.

ja miałam regularne a teraz czekam już 1,5 miesiąca (nie karmiłam od urodzenia piersią) a urodziłam pod koniec lipca. i nie ma na co czekać, zrób test, przecież nie możesz czekać czy urośnie brzuch czy nie

Gość 32 lata-wszystkie swoje
u mnie pierwsze 4 byly 28-dniowe,5 cykl po porodzie mial przesunieta o tydzien owulacje i potem juz zaczely sie mniej regularne cykle, w tym jeden bezowulacyjny rowniez, po kilku cyklach znow sie unormowalo