Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem zielona

Podkochuję się w szefie

Polecane posty

Gość całkiem zielona

a on jest starszy ode mnie o 25 lat!! ale jak na swój wiek świetnie sie trzyma, jest przystojny, no i najwazniejsze... jest wolny :d kawaler :D A ja mam narzeczonego. Jestesm z nim szczęśliwa. Czy marzenie o szefie to coś złego? mogę sobie wieczorem pomarzyć czy to już zdrada? Pomózcie

Gość całkiem zielona
nikt tak nie ma??

Gość jlsalla
nikt nie podkochuje sie w 25 lat starszych dziadach:O

Gość jlsalla
nie oklamuj sama siebie,nie jestes szczesliwa,gdybys byla to bys nie myslala o jakims starym pryku..a swoja droga musisz miec jakas dupe a nie faceta skoro dodatkowo zawracasz sobie glowe takim starym lowelasem wspolczuje:O

Gość całkiem zielona
faceta mam fajnego :P a szef jest mmmmraaauuuuu :D zawsze mi się starsi podobali :D normalnie pykłabym go

Gość pacejentkaaaa
a ja sie podkochuje w moim lekarzu;) ja 23 on 48 i co??25lat i co z tego jak ma w sobie to mega COS!!!:-D

Gość jlsalla
wspolczuje:O

Gość całkiem zielona
czego?? fantazji?? oj oj oj, mam wybujałą fantazję :D lubię wieczorkiem sobie pomarzyć :D

Gość pacejentkaaaa
owszem współczuc mi mozesz,ale tylko dlatego,że on ma żonę:-o więc i tak jestem przegrana:-P ale lubie do niego chodzic:-D

Gość jlsalla
mialas chyba trudne dziecinstwo ,ze kreci Cie geriatria:O

Gość całkiem zielona
dzieciństwo miałam udane. No co ja na to poradzę, że mi się podoba szef??

Gość ADAM28
piszecie że się podkochujecie w szefie, lekarzu....ale żadna nie napisała że podkochuje się w ślusarzu czy jakimś robolu....starszym od niej o 25 lat. Rachunek jest prosty, podkochujecie się nie w danej osobie, ale w jej statusie materialnym i społecznym.

Gość całkiem zielona
mylisz się. Mój chłopak nie jest zwykłym robotnikiem, ma wysoki status społeczny więc to, że podkochuję się w szefie nie ma nic wspólnego z jego statusem społecznym. no podoba mi sie sam w sobie. Nie mam znaojomych facetów ok 50-tki. Szefa znam już chwilkę czasu i może dlatego?? tymbardziej że wiem,że nie ma żadnej laski (chyba). w każdym razie jest kawalerem

Gość Samotna678
Pracuje w firmie, gdzie widuję swojego szefa tylko raz w tygodniu. Bardzo mi się podoba....ma "to Coś" w sobie.....Jak przyjeżdża do firmy, nie potrafię ukryć tego uczucia. On również daje sygnały, że nie jestem tylko zwykłym pracownikiem ....Niestety ma żonę i 2 dzieci....i jest ode mnie starszy o 15 lat. czy mam mu wyznać co do Niego czuję?

Gość Andżi!
Do samotna678 Kochana! Koniecznie mu to wyznaj. Nie czekaj z tym długo. Może być za późno. Jeśli ten mężczyzna jest przystojny to za chwilę pojawią się obok żony nowe rywalki. Bierz się do roboty!!!!