Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PieknaAlice

Zaginął mi kotek

Polecane posty

Gość PieknaAlice

Nie ma go w domu już 3 dni. Czy to możliwe żeby tyle czasu sie szlajał za kociczkami

Gość PieknaAlice
Weźcie przestańcie. Ja naprawde zaczynam sie martwić

Gość jeśli to dorosły
osobnik, to moze się tak szlajać z 2 tygodnie:D Koty w takim czasie zapominają o jedzeniu, spaniu jak będzie na nos padał, to może przyjdzie coś zjeść, ale jeśli kotka, za którą biegał jeszcze nie będzie zapłodniona, to kocur będzie się wyrywał z powrotem :D

Gość PieknaAlice
No to dorosły kawaler. Mam go już 4 lata. Dzieki tchnełeś/aś we mnie wiare że jeszcze może wrócić

Gość GlamRock
ja mam takiego kota. pare lat temu wiosna wyszedl z domu uganiac sie za kotkami i nie wracal przez pol roku. bylam pewna ze zginal albo ktos go sobie wzial. alez bylo moje zdziwienie gdy jesienia ujrzalam go pod drzwiami calego i zdrowego.nakarmilam go , mial swoje miejsce w domu.cala zime siedzial na tylku tylko wiosna historia sie powtorzyla i tak jest do tej pory. wloczy sie przez pol roku a wraca gdy robi sie zimno :)

Gość KAFFFFFFFA
Co za Idioci dzisiaj siedzą na kafe( NIE WSZYSCY) Odczekaj jeszcze kilka dni.na pewno wróci.Być może poszedł na panienki.Mój wrócił kiedyś po tygodniu. Pozdrawiam!

Gość
wywies ogloszenie:)

Gość ja to bym sie ucieszyla
gdyby choc jeden zabral sie na kilka dni w swiat a tu nic! wszystkie jak na zlosc pchaja sie do domu:P:P:P

Gość myszkaaaaaaaaaaaa
to normalne do 2 tyg powinien wrocic, ja tez mam samca .... przychodzi po 2-3 dniach i strasznie smierdzi szczochami ! podobno kota sie nie kąpie bo moze zdechnąć nie wiem czy to prawda ale tak smierdzi ze sie nie da wytrzymac , macie jakies rady na to kochane ?

Gość jeśli to dorosły
jasne, że wróci kocury tak mają zresztą kotki też tracą głowę, szczególnie w marcu :D przerabiałam to i z kotką i z kocurkiem naszego wczoraj na działkę wywieźliśmy, mimo, że pogoda jeszcze nie sprzyja strasznie się wściekał widocznie z podwórka kotki wyczuwał, bo nie szło mu do rozumu przemówić:D a to już stara dziadyga jak na kocura stara, ale jara :D