Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biurwa

mbank - ależ oni mnie wkurwiają!!!

Polecane posty

Gość biurwa

nadal nie dostali ode mnie listu, który wysłałam im 13 dni temu! Listu dotyczącego zamkniecia kont w ich wszawym banku. I sugerują mi wysłanie pisma jeszcze raz! I pocztę podobno wprowadzają na bieżąco. obsługa w tym banku to skandal

Gość biurwa
tak, wyobraź sobie, że złozyłam. List dostarczono. nie można było zapytać bez tych wyzwisk, co?

Gość biurwa
a nic Ci do tego o co kogo pytałam! To już 3 list, którego mbank nie ma, mimo, że mam potwierdzenia nadania i potwierdzenie odbioru!! Czytaj ze zrozumieniem - nie denerwuje mnie poczta tylko mbank - ich nie trzymające się kuopy procedury, terminy których nie przestrzegają i konsultanci, którzy oprócz tego, że potrafią się przedstawić potrafią jeszcze tylko odpowiadać "nie wiem"

Gość do nikt ci nie zabroni
nikt mi nie zabroni wpakowac ci gowna do paszczy jak sie odzywac nie nauczysz gnoju jeden :P :P :P

Gość biurwa
właśnie! niech ten któ tu takie głupoty do mnie pisze się zastanowi jak się podzywa bo już pod jego adresem pogróżki się pojawiły!!

Gość jesteś kłamczuchą
nie kłam ze składałas reklamacje i juz masz nawet odpowiedź :P reklamacje mozna złozyc dopiero po 14 dniach a i na odpowiedź sie czeka.

Gość biurwa
tak, jestem - podaje wyniki sprawy dotyczące listu 1 i 2. Co do listu 3. nie spodziewam się innego wyniku.

Gość co w mbanku ci nie odpowiadalo
?

Gość do nikt ci nie zabroni
gnoj gnoja zawsze pozna, co? bracie/siostro :classic_cool:

Gość biurwa
Czekoladko - byłam klientką mbanku 6 lat- zawsze byłam zadowolona. Jak się okazało tylko dlatego, że nie miałam u nich żadnego kredytu czy ubezpieczenia. Jakk wpływaja pieniadze wszytsko jest ok, jak zaczynasz czegoś od nich oczekiwać - np żeby oddali kasę to poprostu nie ma nikogo kto wiedziałby cokolwiek :((

na twoim miejscu poszła bym do jakiegoś ich oddziału/stanowiska i tam pisemnie złożyła dyspozycję zamknięcia konta.

Gość biurwa
po pierwsze mbank nie ma oddziałów. Ma tzw. mkioski. Mkisok pismo przyjmuje i wysyła kurierem. Mkiosk ma potwierdzenie, że wysłał pismo x dni temu, mbank pisma nie ma. Mkiosk nie może nic zrobić.

biurwa, to jak wyżej już zostało napisane, do UOKiK zgłoś, bo to przeginka.

Gość biurwa
myślicie, że mi się chce w takie rzeczy bawić? nie chce mi się :( chce dopiąć jeszcze tą ostatnią rzecz i zamknąc u nich konta. Poprostu do szału doprowadza mnie to w jakie nonszalancki sposób zachowują się konsultanci i że ich przełożeni na to pozwalja, ze generalnie taka jest jakość obsługi w banku, który nie ma oddziałów i wszytko się przez mlinię załatwia. konsultant niczego nie wie. każe czekać, w tym czasie szuka gdzie ma to napisane - czyta mi punkty procedury a jak pytam co to konkretnie znaczy to mówi, że nie wie. Teraz tez nie wiedzą co mam zrobić jesli oni nadal nie mają ode mnie pisma. najłatwiej powiedzieć - napisac jeszcze raz. pewnie, pewnie- jak bedę pisać 15x a oni może kiedyć zarejestrują sobie coś ode mnie..... tak się tylko chciałam wyżalić:/