Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se

też tak macie... ?

Polecane posty

Gość taki se

Jestem facetem...mam 25 lat. Z moja dziewczyna jestem niecaly rok...I kocham ja tak strasznie, ze tego się opisac nie da...Niby nic specjalnego, wyszukanego nie robimy, a mimo wszystko nie wyobrazam sobie zycia bez niej...Nawet jak sie widzimy codziennie to i tak za nia ciagle tesknie, nie widze swiata poza nia... Czy wg Was to normalne i dobre ? Czy Wy tez tak macie? tez tak strasznie kochacie swoich partnerow/partnerki?

jedna rada dla Ciebie... trzymaj mimo wszystko lekki dystans do tego związku. Oczywiście nie zakładam z góry, że to może się skończyć, ale powinieneś mieć też własne życie, własnych znajomych... Spędzaj możliwie dużo czasu bez niej. Nie chcesz przecież być kolejnym facetem na kafe płaczącym " zostawiła mnie dziewczyna, jak ją odzyskać?" ps. nie zapomnij o kwiatku dla Twojej ukochanej:)

Gość taki se
majac 25 lat czlowiek juz chyba troche inaczej patrzy na zycie...juz imprezy nie kreca czlowieka, a wlasnie najwazniejsza jest dla mnie moja dziewczyna...Pewnie, ze nie chcialbym nigdy, aby to sie skonczylo...Staram sie dystansowac, ale po prostu sie nie da... :) tak bardzo ja kocham, ze moglbym z nia przebywac 24/7 i tesknie ciagle za nia nawet jak sie widzimy codziennie... Stad chcialbym poznac czy Wy tez tak macie...

Gość taki se
oferte swoją kieruje do panów z wielkimi kutasami , jestem facetem uległym , lubie być dobrze mocno wyj**anym a jak mi się ktoś podoba często łykam sperme

Miałem dokładnie tak samo. Żałuje teraz, że starałem się być z nią jak to określiłeś 24/7. Przeczytaj moją stopkę - bardzo wymowna. Pozdrawiam i miej swoje życie. Takie zachowanie jest destruktywne.

Gość taki se
i odpowiada Wam takie zachowanie ?

Gość Nie.Ja jestem zbyt indywidualn
by sie tak uzalezniac