Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca bardzo

PROSZE POMOZCIE.. wmawiam sobie wszystko

Polecane posty

Gość potrzebujaca bardzo

nie iwem co mi jest ;((ale boli mnie jak oddaje mocz w tej koncowej fazie jzu i leci mi krew wtedy;(((( od dzis biorę furaginum czy cos takiego.. i zaczynam pic sok zyrawinowy..ale ociagac sie przy chodzeniu do ubikacji bo mdli mnei przez ten bol i widok krwi.. wmawiam sobie raka.. mama mowi ze glupia jestem..strasznie sie boje... dodam ze nie zaniedbalam tego w sensie.. bolalo mnei i nic z tym nei zrobilam ale od razu zareagowalam.. i zaczelam brak ten lek co wyzej .. czy ktoras z was tsk miala??blagam powiedzcie ze to nic strasznego.. i jakim czasie zanika krew??albo bol chociaz;(((( proszę ludzie bo ja tylk osiedze i placze..strasznie sie boje moze i jestem panikara..

Gość paulina 24
Pewnie masz kamienie albo jakis piasek w nerkach ja tak miałam. Ale krwi w moczu nie miałam brałam ten sam lek co ty i po nim moje małe kamienie znikły

Gość potrzebujaca bardzo
powiedz cos wiecej;((atrasznie sie boje;(( kamienie kojarza mi sie z tym ze trzeba je wysiusiac/ nawet nei chce myslec jaki to bol;/ po jakim czasie sie wyleczylas??

Gość potrzebujaca bardzo
rany powiedzcie cos.. po jakim czasie dziala ten lek i dodatkowo nasiadówki?????

Hej.Krwi coprawda nie mialam,ale bol mialam jak Ty,jak zaziebilam sie od nog!!!Nie do wytrzymania to bylo.Po furaginie przeszlo i juz 4 lata spokoj;)Takze glowa do gory.

Gość potrzebujaca bardzo
ale martwi mnei ta krew;((( a po ilu dniach ci przeszlo;???????

Gość potrzebujaca bardzo
CZY PO JEDNYM DNIU STOSOWANIA POCZUJE JAKĄKOLWIEK ULGE???

Gość potrzebujaca bardzo
NAPISZCIE COS;(( boje sie ze bedzie gorzej/..

Gość potrzebujaca bardzo
prosze.. zalawu dostane przez re nerwy..

Gość potrzebujaca bardzo
dlaczego nikt mi nei chcesz pomoc??/

Gość potrzebujaca bardzo
hallo

Uspokój się kobieto, bo ześwirujesz! Moja koleżanka z pracy miewa coś takiego co jakiś czas, też leci jej krew,też bierze ten lek co Ty i żyje, w dodatku tak nie panikuje:o Rak to straszna choroba,wiem,że się boisz,ale przez takie napędzanie strachu tylko sobie zaszkodzisz. Daj sobie kilka dni,a na pewno krew zniknie,ale postaraj się uspokoić, bo inaczej tylko pogorszysz sprawę,pozdrawiam i głowa do góry:)

noz kuzwa! Jak tak sie boisz, to idz do lekarza, przestan leczyc sie na wlasna reke. Najpewniej masz zapalenie pecherza moczowego, pij jak najwiecej, by sikac jak najwiecej, bo to zapobiega rozmnazaniu sie bakterii w moczu. Jak Cie tak mocno boli przy sikaniu- napusc sobie wody do wanny i lez w niej, pij piwo i sikaj do wody- lagodzi bol, ale nie przesadzaj z tym moczeniem sie, bo ciepla woda sprzyja rozwojowi bakterii. I jutro od rana zasuwasz do lekarza, zrobi Ci badanie moczu i przestaniesz sobie wkrecac raka! Furagin mozesz brac, ale pewnie potrzebujesz antybiotyku.

Gość potrzebujaca bardzo
mam mame pielegniarke i tez jej glowe zawracam.. postanowilsymy poczekac z tym jeszzce jakeis 2 dni jesli sie nei poprawi to pojde mam dodatkowo nasiadowki.. a jesli pomoze mi to po leczeniu pojde sie przebadac.. i sprawdzic czy sie wylecyzlam calkowicie.