Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanałł

Czy 160 za leczenie kanałowe ze znieczuleniem to duzo?

Polecane posty

Gość kanałł

Bo ja wyszlam od dentysty w szoku:O

Gość kanałł
zniczulenie dobre, dostalam zastrzyk w dziaslo dwa razy...

Gość a ile kanałów

Gość o jjjjaaaaaaaaa
leć z awantura , matko ale przepłaciłas !!!!!! ja maks 40 zł place !!!!!!!

Gość tanio--
160 zł od kanału chyba. 2 kanały plus jeszcze plomba

Gość kanałł
Nie no bez przesady ze 40 zl za kanal. Tak jak ona mi powiedziala to 70 zl za leczenie kanalowe 70 zl za plombe i 20 zl za znieczulenie

Gość kanałł
to jest za jednego zeba. Na pierwszej wizycie mi zatrula go a dzisiaj dokonczyla

Gość tanio--
gdzie ty masz kobieto takie ceny. Podaj miasto. Pojade sie leczyć

Gość kanałł
tanio-- to malo?:)

Gość tanio--
mi na 4 zęby w ubiegłym roku poszło 1000 zł, a część miałam finansowana przez nfz

Gość ja odkąd pamiętam
oczywiście że to nie dużo, ja za same znieczulenie płacę 80 zł. a skoro to leczenie kanałowe to jeszcze pewnie częściowa odbudowa zęba. Ja po każdej wizycie jestem lżejsza o jakieś 500-600 zł

Gość kanałł
w takim razie to chyba rzeczywiscie nie duzo... Ale poszly niestety wszystkie moje pieniadze:O

Gość 651erty
Przeciez to mało :O ja za normalny ubytek płacę 140 zł. Za kanałowe zapłaciłam kiedyś ponad 400 zł :O

Gość kanałł
o matko to niezle mus byc to znieczulenie...:)

Gość jesli 160 zł
z leczeniem kanalowym, znieczuleniem i plombą to tanio!!!

Gość ja odkąd pamiętam
rzeczywiście znieczulenie rewelacyjne. Faktem jest że nie patrze co on robi i nie wiem jak to wygląda wiem tylko, że nic nieczuję nawet ukłucia. Po zwykłym kiedyś dostałam silnego uczulenia więc wolę nie ryzykować.

Gość 651erty
A jak wyglądało to uczulenie?? Miałas może pokrzywkę?

Sporo. Dentystka, do której chodzę za leczenie zęba + znieczulenie życzy sobie 80-100zł.

Gość chyba se żartujesz
z tą ceną..... gdzie tyle płacisz? prywatnie czy na tak zwany nfz? ;) kanałowe u profesjonalisty (endodonty - bo tak sie nazywa lekarz stom. od leczenia kanałowego) kosztuje 400 zł od kanału... a kanałów możesz mieć w zależności od zęba i "urody" 2, 3, 4 a nawet 5, więc rachunek wychodzi niebotyczny, plus oczywiście koszty dodatkowe czyli rentgeny w trakcie leczenia, aby spr. czy wszystko dobrze wypełnione itp, korona na wyleczony ząb... wychodzi z tego masakra, ale warto, bo robią kanałowe pod mikroskopem - inaczej sobie tego nie wyobrażam. Zwykli dentyści ryją po kanałach na oślep i to się często źle i baaardzo boleśnie kończy, powaga :(

Gość ktoś może wie skąd mam
ja mam 10 zł za znieczulenie, i tak taniej u dentysty za kanalowe a juz zaplacilam z 40 zł bo wszystko zależy od zęba i długości leczenia

Gość jujuuuuu
Do "ja odkąd pamiętam' Powiedz kto cie tak skubie to cie pomszcze. Gdzie ty zęby robisz z Szwajcarii ? U mnie w "okolicy " wszyscy dentyści biorą około 60-70 za zwykła plombe a za kanałowe płaciłem niedawno 120 zł. ale was kroją w tych miastach

Gość pawianka
Ja za zwykłe leczenie zęba płace 50 zł, a za kanałowe płaciłam 70 zł, żeby nie było miasto 350.000 ludzi (Lublin)

Gość uuu kanał
Ja za kanałowe - 1 ząb - płaciłam ok. 500 zł :-/ w tym znieczulenie i prześwietlenie zęba (w małym mieście).

chyba se zartujesz ma troche racji bo naprawde niektorzy dentysci robia kanalowe tak ze potem juz tylko usiasc i plakac :O nie wiem jak robia wszyscy dentysci ale wiem ze ja mialam kilka kanalowych leczen u mojej stalej dentystki, chodzilam prywatnie, placilam dosc drogo, niby dobra dentystka i kazdy ja chwalil. minelo kilka lat i okazuje sie ze ani jeden kanal nie byl zrobiony poprawnie :O nie zrobione do samego konca, celowala chyba w kanaly na oko bo w jednym zebie mialam dziure centralnie na srodku - pewnie myslala ze tam jest kanal :O przez co mialam pod nim caly czas infekcje (bezbolesna jednak), niestety proba ratowania go sie nie powiodla i musialam go wyrwac. poza tym nie wiedzialam o tym ale zab ktory mial kanalowe leczenie powinien miec zalozona koronke. nie mowie ze kazdy dentysta tak robi ale trzeba uwazac bo nawet jak sie sporo placi to nie znaczy ze zab jest dobrze wyleczony :( a co do tematu to 160 to dosc tanio

Gość mała13
bardzo mało mnie skasowała 800zł z wypełnieniem i dwa kanały bez znieczulenia bo nie dałam sie jak mi powiedziała cene to byłam w szoku az mnie zatkało

Gość
od 16 lat lecze zeby ze znieczuleniem i nigdy nie zdarzylo mi sie zaplaci wiecej niz 20 zl a 70zl za wypelnienie- to chyba to swiatloutwardzalne?

Gość mała13
no ja miałam właśnie światłoutwardzalne