Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cadburrry

Im nizsza baba tym wyzszego draga chce

Polecane posty

Gość cadburrry

zauwazylem taka tendencje. im nizszy grzybek karzelek tym wyszego musi miec chlopa

Gość A jaki wzrost u dziewczyny
to dla Ciebie karzełek?

Gość a jakże
I to jest bardzo słuszne.:classic_cool: No bo jak taka mała dziewczyna bedzie wyglądać z małym kurduplem? A jak ma wyższego to srednia jest ok. i miła dla oka.

Gość a jakże
No i to jest bardzo słuszne podejscie.:classic_cool: Jak mała dziewczyna ma się czuć z jakimś kurduplem.?:( Gdy ma wyższego u swego boku to i średnia wzrostu jest ok. i miła dla oka. :))

Gość a jakże
uhuuuu coś kafe nawala znów, dwa razy mi się wysłało ale ogólnie jest OK :classic_cool:

Gość cadburrry
poniezej 160 to karzelek. smiesznie wyglada z chlopem 190 :D

Gość Aaa no to spoko
bo ja mam 160 cm i jakieś 2 mm :P

Gość lunatyczzka
wiekszosc kobiet woli wyzszych facetow albo sobie rownych. I nie mam w tym nic dziwnego, to jest zupelnie normalne z punktu widzenia ewolucji. Ja mam przecietny wzrost, 176 cm i wierz czy nie czesto trafiam na facetow nizszych od siebie. Wybieram wyzszych, bo nawet jak fecet jest tego samego wzrostu to jak to wyglada jak zaloze buty na podwyzszonym obcasie, troche komicznie.... Ale oczywiscie moglabym sie zakochac nawet w nizszym od siebie

Gość hs84
ale wiecie co ja wcale nigdy nie chciałam wysokiego a tylko tacy zawsze sie koło mnie kręcili :D mam 160 a mój H.. ma 194 :D i co ja mam na to poradzić?? jak sie tylko poznaliśmy ja mu powiedziałam ze ja za malutka jestem ale jak usłyszałam ze małe jest piekne to wymiękłam :P głupio sie na początku czułam z takim wielkoludem ale teraz jest wspaniale , nie umiemy bez siebie żyć... love ya honey :****

Gość cadburrry
ja pisze o malych np 160 ktore twierdza ze MUSZA miec chlopa 185+ :classic_cool:

Gość takiijeden
moze mam sprosne mysli, ale wyobrazam sobie taka pare w sytuacji intymnej, hehe

Gość Ja nie muszę
Mam te 160 i na pewno muszę mieć faceta wyższego od siebie ;p innej możliwości nie biorę pod uwagę. A to czy będzie miał 170 czy 199,2598 to już zależy od jego charakteru :)

Gość takiijeden
no dobra, nie owijajmy w bawelne, ile jest facetwo ktorzy maja 160? hmmm, a ile jest kobiet o tym wzoscie? odpowiedz prosta a jakze logiczna

cadburrry- mam 158 i nie uważam się za karzełka :o mam faceta co mam 180 :P nie czuje się wcale zle z nim ani smiesznie :o a ty chyba masz jakiś problem starszy z niskimi dziewczynami :o ja na powodzenie nie narzekam i karzełkiem nikt mnie jeszcze nie nazwał :o

Gość cadburrry
male maja kompleks wzrostu, musza go zrekompensowac facetem

Kompleks wzrostu ? o czym ty człowieku mówisz :D w życiu nie chciała bym być wyższa :P a moje koleżanki które są dużo wyższe zazdroszczą mi :P często mi o tym mówią. Jestem drobna i bardzo mi z tym dobrze :P mogę nosić szpilki tak wysokie jak zechce :P dziewczyna która ma 178 jak nałoży szpilki jest wyższa od większości facetów a ja mam 158 i jak nałożę szpilki 10 cm to mam prawie 170 :P zresztą co ci tłumaczyć :P może ty masz kompleks wzrostu??:D

Gość cadburrry
zawsze mam ubaw po pachy jak taki karzelek ostentacyjnie wspina sie na palcach zeby niby pocalowac swojego wysokiego chlopaka ( zaimponowac tym faktem innym dziewczynom) :classic_cool: ja mam 183 wiec mi to wisi ale smieszy mnie taki coraz czesciej widziany na ulicach obraz

Gość Oj no
A może to nie jest kwestia zaimponowania tylko miłości? Ja w swoim życiu kochałam i takiego o wzroście 172 i takiego 193. Nikomu nie chciałam imponować.

Gość cadburrry
uwazam ze nizsze dla nizszych, wysokie dla wysokich. jak masz 158 to dobrze bys i przy kolesiu 173 cm wygladala, nawet na obcasie bo obcas dodaje maks 6-7 cm w stosunku do normalnego buta z plaska podeszwa

Gość cadburrry
chyba ze ty chodzisz na obcasie a twoj chop na bosaka

Ale dlaczego obrażasz niskie dziewczyny? :o jak dziewczyna zakocha się w wysokim facecie to ma odpuścić bo jest za niska? a co z niskimi facetami jak chłopak ma 160 i jego partnerka ma 165 to też nie mogą być razem czy miłość się nie liczy wtedy:o bo tacy kretyni jak ty muszą dogadać :o już chyba lepiej ,żeby dziewczyna była niska niż facet za niski :o A ty po co wcinasz swoje 3 grosze? nie musisz byc wcale z niska dziewczyna znajdz sobie taką o wzroście 180 :o

cadburrry --> nie mam nic do kolesi o wzroście 170 :o alee co mam zerwać ze swoim facetem bo ma 180 nie bądz śmieszny guzik mnie obchodzi czy dla kogoś wygląda to śmiesznie. Przynajmniej mogę wtulić się w niego i poczuć bezpieczna:P

Gość Oj no
Wiesz, z tym niskie dla niskich i wysokie dla wysokich to bym się zastanowiła;p Mam znajomych: on 194, ona 179. Ich córka ma 14 lat, ponad 180, ciągle rośnie i jest przez to w depresji. Wręcz marzy o tym, żeby być takim "karzełkiem". Natura często dobiera w pary wysokich facetów i niskie kobiety oraz niskich facetów i wysokie kobiety - dla równowagi.

Gość klementynkadzisiaj
mam do was takie pytanie, poznalam faceta ktory jest strasznie wysoki i chorobliwie chudy. Nie wiem dlaczego tak jest, czy mysliscie ze to choroba czy tylko taka uroda?

Miłość nie zna czegoś takiego jak "różnica w wzroście" ja trafiam ostatnio na dziewczyny co wolą niskich i co. Nie ma reguły. Są tylko kompleksy na tym forum

Gość klementynkadzisiaj
dzieki porzeczka, pomysle o tym ;)

Gość dajcie spoko0000j
przeciez taki facet 185+ to tragedia. pewnie jeszcze do tego chudyklekot :o i mialabym sie z takim czuc bezpiecznie :D

Gość chudy facet to nie facet
:classic_cool:

dajcie spoko0000j - to ile twoim zdaniem powinien mieć facet wzrostu??:P pff to wszystko zależy od budowy ciała :P ja przy swoim czuję się bezpiecznie:P