Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cadburrry

Im nizsza baba tym wyzszego draga chce

Polecane posty

Pomiędzy mną a moim jest 14 cm różnicy, i w końcu mogę na szpilkach biegać żeby facet się nie czuł urażony tym, że jestem wtedy wyższa od niego ;) A tutaj to jeszcze głowę muszę zadzierać, żeby w oczęta popatrzeć :) I się czuję przy nim bezpiecznie :) Ja specjalnie wysoka czy niska nie jestem, ale zazwyczaj trafiałam na takich ok. 5 cm wyższych. Ja mam 170 cm :)

Gość cadburrry
zalosny jest widok kobiecego kurdupelka pod taka latarnia, dlatego dla wlasnego dobra powinnyscie poszukac facetow w waszym, mniejszym rozmiarze

Gość klementynkadzisiaj
no wlasnie ten ktorego poznalam, jest strasznie chudy, jakby mial anoreksje. Jestem wysoka i bardzo szupla, ale przy nim czuje sie jakbym miala nadwage. A z drugiej strony cos mnie w nim pociaga, on robi na mnie wrazenie jakby byl bardzo wrazliwy i delikatny, taki typ romantyka. Gdzies czytalam, ze jak facet ma szczuple dlonie i dlugie palce to jest bardzo zmyslowy i wrazliwy. A on wlasnie takie ma ;)

Gość dajcie spoko00000j
wystarczy 175 180 . Uwazam ze wazniejsza jest budowa ciala i nie chodzi tu wcale o jakies miesnie z silowni tylko naturalna silna posture ;) a z takim wysokim klekotem to co? mam sobie plaszcz na nim powiesic? :o

Gość EJ LASKI TYLKO ZE
WZROST WAM BEZPIECZENSTWA NIE ZAPEWNI BO MA SIE NIJAK DO SILY FIZYCZNEJ . DLATEGO NIE CZAJE O CO CHODZI Z TYM "CZUC SIE BEZPIECZNIE'. ZEBYSCIE SIE NIE ZDZIWILY JAK WASZ 185 SZPIKULEC DOSTAJE MANTO OD DOBRZE ZBUDOWANEGO GRUBOKOSTNEGO GOSCIA 175

do EJ LASKI: Ja to wiem, ale po prostu przy wysokim facecie kobieta się czuje jak mała dziewczynka :) Zwłaszcza jak kobieta też do niskich nie należy :)

Gość Ale podobno
wysocy faceci lubią niskie kobietki ;p z par mijanych na ulicy widać że coś w tym jest ;p

Gość adamo196
A ja szukam wysokiej kobiety i jest ciezko

Wyluzujcie :o po co wtykacie nos w nie swoje sprawy :o nikt nikomu nie każe być z niską dziewczyną:o i bynajmniej nie życzę sobie być wyzywana od skrzatów z powodu wzrostu. Skoro swojemu facetowi się taka podobałam to chyba nasza sprawa co nie? i na pewno nie będę sobie szukać kogoś niższego :P Poza tym nie mam kompleksu wzrostu:P Jestem proporcjonalna i dobrze się czuję ze swoim ciałem :)P