Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuures

poznałam faceta przez internet,,,powiedzcie mi...

Polecane posty

Gość ok a mowi ze ile ma lat
powiem ci, ze jesli chlopak chce sie szybko spotkac, to tylko dobrze raczej o nim swiadczy, bo znaczy, ze nie jest cholernym gawedziarzem i zapisalabym mu to na plus.

Gość asdkrapan
Jesli chcesz stracic tak jak ja 2 lata, to prosze bardzo. Tez jestem tego zdania by spotykac sie odrazu.

Gość poiuures
no dobra....jeżeli tak mówicie to na pewno macie racje :) umówie sie z nim na jutro :) boszzzz nawet jak teraz o tym pomyśle to brzuch mnie boli :p

Gość esteraestestest
Nie czytalam wszystkich postow bo szczerze mowiac szkoda mi czasu. napisze tak: Ja poznalam mojego narzeczonego przez net, przez jeden z portali randkowych. Jestesmy juz razem kilka lat i jet super. Niedawno zalozylismy razem firme. mieszkamy za granica, nasze rodziny sie lubia ( spotykamy sie na swieta) i oboje twierdzilismy od poczatku ze gadanie przez net to strata czasu. Czy jesli pozanjesz kogos w klubie czy w pubie , sklepie czy na przystanku , umawiasz sie z ta osoba, ze bedziecie sobie teraz klikali przez pol roku?? To nie ma sensu. najlepiej spotkac sie jak najszybciej poznac i jesli nam zanjomosc odpowiada to ja kontynuowac, jesli nie , zakonczyc. Tyle w temcie. Powodzenia :)

Gość poiuures
dziękuje bardzo :)

Ja też uważam, że lepiej się poznać szybciej w realu. Dla mnie gadki w necie sa zawsze jakies sztuczne. Przecież to nie jest nic strasznego - umówić się na jakąś kawę i dowiesz się przez 2 godziny więcej niż przez maile.

Gość odp......
oczywiście że spotkać sie jak najszybciej. wg mnie takie gadanie przez net to strata czasu. miałam mnóstwo randek z internetu i zawsze spotykałam sie od razu. jak facet zwlekał to dawałam sobie spokój, po co mi znajomości wirtualne, chciałam kogos pozna w realu. w koncu poznałam męża przez internet.

Gość poiuures
wiem,,,,ale boje sie ,zemi sie nie spodoba i co wtedy?? nie umiem wybrnac z takich sytuacji...wiecie...na zdjeciu wygląda spoko i mi się podoba ale....

Gość eehhh
jeżeli szukasz miłości to się z nim spotkaj, ale niczego sobie nie obiecuj. będzie co ma być. im dłużej zwlekasz w takiej sytuacji, tym go bardziej idealizujesz. nie znasz go osobiście więc dodajesz mu cechy których nie posiada, i nie widzisz wad które ma

Gość milonga198
A ja myślę, że może masz szansę na świetną znajomość, związek, miłość może Tylko warto, żebyś nie prowadziła wiecznego cyberromansu, a zdecydowała się przenieść tę znajomość do realu. Internet to tylko sposób na poznanie człowieka a nie prowadzenia z nim relacji :) ------------------------------------------------------------------ A może by tak związek z obcokrajowcem? http://www.mydwoje.pl/Uslugi-PolishHarmony

Gość lepiej się spotkaj
z doświadczenia wiem, że nie warto przeciągać pogaduszek w necie, zbudujesz sobie jakieś wirtualne wyobrażenie o nim ,a rzeczywistość może być całkiem inna. jeśli się sobie spodobacie, to świetnie, jeśli nie, to nie będziesz tracić czasu. pozdrawiam:)

podpisuję się rękami i nogami pod tym, co piszą poprzednicy. Jak najszybciej się spotkajcie. Ja również mam za sobą sporo spotkań z netu i powiem Ci, że najlepiej działa szybkie spotkanie, przede wszystkim po to, żeby nie tworzyć w swojej głowie zafałszowanego obrazu osoby, z którą klikasz. Tak właśnie zrobiłam z moim obecnym chłopem- kilka dni pisania, spotkanie i teraz jestem przeszczęśliwa, czego i Tobie życzę :D

Gość campusa
jak mam faceta przekonac zeby sie ze mna spotkal juz sie zaangazowalam a on nie chce mowi ze za daleko a kiedys chcial.on sie mnie boi zaatrakcyjna jestem dla niego mysli ze go rozkocham w sobie wykorzystam i porzuce juz raz przezyl zawod milosny.a ja bardzo chce go poznac i rozne rzeczy pisze nawet bardzo mile a on sie broni brzed tym i nie wierzy w szczerosc moich uczuc.co robic?

Gość Dziewczyna faceta z netu
Ja też tak poznałam mojego partnera, to było 3 lata temu :) Podobnie jak u Ciebie, chciał się szybko spotkać i zweryfikować czy się sobie podobamy. Miałam podobne rozkminy jak Ty, trochę się stresowałam ale wyszło ok : D Myślę, że dzięki selekcji internetowej można poznać naprawdę kogoś interesującego :)

Gość nestlejunior5
spotkaj sie ja już z mężem jestem 7 lat po ślubie, poznaliśmy się 11 lat temu na czaterii;-)

Gość treuuuuuuuu
jak wy tych facetow znalazlyscie ja szukam i nic sami zboczeni szukajacy sexu.