Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dobry w 艂贸偶ku

Bardzo gorzkie nasienie

Polecane posty

Go艣膰 Dobry w 艂贸偶ku

Witam forumowicz贸w, od 3-4 miesi臋cy moja partnerka zauwa偶y艂a, 偶e mam bardzo gorzkie nasienie. Nie chce ju偶 po艂yka膰 a ja tak to lubi臋. Podobno dobrze robi jedzenie ananas贸w. Sperma jest wtedy s艂odka. Czy ktos pr贸bowa艂?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Twardy grudek
Te偶 bym chcia艂 mie膰 tylko taki problem. Ja mam w nasieniu twarde grudki i gdy tryskam swojej kobiecie w usta, to gdy trafiam w z臋by to szkliwo jej odpada. Nie che mi robi膰 loda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolka ;]
dokladnie zla dieta, ananas pomaga;] ale mysle ze to byl tylko pretekst z ta gorzkoscia ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g贸wniana ola
ze偶ryj psie g贸wno, gwarantuje 偶e twoje nasienie zyska nowy wyj膮tkowy aromat, kt贸rym zachwycisz i zniewolisz niejedn膮 napalona panne,sprawdzone!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobry w 艂贸偶ku
Dzi臋ki za rady. Z tymi odchodami to nie b臋d臋 pr贸bowa艂 bo widze 偶e to chamska odzywka, ale p贸jde w kierunku diety. A jak myslicie, sk膮d sie to bierze? Mo偶e grzybica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zastina
Hmm, ciekawy przypadek, byles z tym u lekarza? warto byloby sie dowiedziec jakie ma to skutki albo jak mozne temu zapobiec. A takich durnych porad to ty nawet nie sluchaj,jak ten z odchodami, tylu tu niepowaznych ludzi sklada sobie komentarze, to irytyjace. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

zaczales palic, albo moze palisz wiecej?? albo leki-np przeciwbolowe? zmieniles diete? na smak spermy ma duzy wplyw sposob odzywiania. Cytrusy poamgaja no i ananasy i brzoskwinie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakoszka1
najlepsza jest sperma zapiekana w biszkopcie do tego wisienka mniam mniaaam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobry w 艂贸偶ku
Zrobi艂em eksperyment, bo nie dawa艂o mi to spokoju. Zaprosi艂em koleg臋 i poprosi艂em, by 偶ona zrobi艂a mu lask臋 i po艂kn臋艂a soczek. Chcia艂em zobaczy膰, czy rzeczywi艣cie mam gorzkie nasienie, czy tylko wydaje si臋 tak mojej zonie. Okaza艂o sie, 偶e nasienie kolegi te偶 jest gorzkie. Dzieki za wszystkie rady, ale nic nie b臋d臋 zmienia艂, bo nie ma potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Dobry w 艂贸zku
呕eby艣 mia艂 pe艂ny obraz oraz, 偶eby eksperyment by艂 w pelni wiarygodny, musisz teraz poprosi膰 偶on臋 (partnerk臋) kolegi aby teraz tobie zrobi艂a lask臋 i wypowiedzia艂a si臋 na temat smaku twojej spermy. A nast臋pnie musisz poprosi膰 koleg臋, 偶eby ci zrobi艂 loda i te偶 wypowiedzia艂 si臋 w tym temacie. Po tych do艣wiadczeniach b臋dziesz ju偶 przekonany w 100% jak smakuje twoje nasienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m臋偶atka 88
Wydaje mi sie ze tu sie wypowiadaja same dzieci ktore nie mia艂y nigdy tego problemu... po pierwsze duzo kawy po drugie papierosy po trzecie alkohol po czwarte ( o ile sie zdarza ale oby nie ) trawka i inne narkotyki po piate stres i po szoste nieodpowiednia dieta. Wiem co pisze bo mi samej jest nie milo miec goszko w buzi...

Udost臋pnij ten post