Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry w łóżku

Bardzo gorzkie nasienie

Polecane posty

Gość Dobry w łóżku

Witam forumowiczów, od 3-4 miesięcy moja partnerka zauważyła, że mam bardzo gorzkie nasienie. Nie chce już połykać a ja tak to lubię. Podobno dobrze robi jedzenie ananasów. Sperma jest wtedy słodka. Czy ktos próbował?

Gość Twardy grudek
Też bym chciał mieć tylko taki problem. Ja mam w nasieniu twarde grudki i gdy tryskam swojej kobiecie w usta, to gdy trafiam w zęby to szkliwo jej odpada. Nie che mi robić loda.

Gość mariolka ;]
dokladnie zla dieta, ananas pomaga;] ale mysle ze to byl tylko pretekst z ta gorzkoscia ;d

Gość gówniana ola
zeżryj psie gówno, gwarantuje że twoje nasienie zyska nowy wyjątkowy aromat, którym zachwycisz i zniewolisz niejedną napalona panne,sprawdzone!!!!!!!!

Gość Dobry w łóżku
Dzięki za rady. Z tymi odchodami to nie będę próbował bo widze że to chamska odzywka, ale pójde w kierunku diety. A jak myslicie, skąd sie to bierze? Może grzybica?

Gość Zastina
Hmm, ciekawy przypadek, byles z tym u lekarza? warto byloby sie dowiedziec jakie ma to skutki albo jak mozne temu zapobiec. A takich durnych porad to ty nawet nie sluchaj,jak ten z odchodami, tylu tu niepowaznych ludzi sklada sobie komentarze, to irytyjace. pozdrawiam

zaczales palic, albo moze palisz wiecej?? albo leki-np przeciwbolowe? zmieniles diete? na smak spermy ma duzy wplyw sposob odzywiania. Cytrusy poamgaja no i ananasy i brzoskwinie:)

Gość smakoszka1
najlepsza jest sperma zapiekana w biszkopcie do tego wisienka mniam mniaaam

Gość Dobry w łóżku
Zrobiłem eksperyment, bo nie dawało mi to spokoju. Zaprosiłem kolegę i poprosiłem, by żona zrobiła mu laskę i połknęła soczek. Chciałem zobaczyć, czy rzeczywiście mam gorzkie nasienie, czy tylko wydaje się tak mojej zonie. Okazało sie, że nasienie kolegi też jest gorzkie. Dzieki za wszystkie rady, ale nic nie będę zmieniał, bo nie ma potrzeby.

Gość do Dobry w łózku
Żebyś miał pełny obraz oraz, żeby eksperyment był w pelni wiarygodny, musisz teraz poprosić żonę (partnerkę) kolegi aby teraz tobie zrobiła laskę i wypowiedziała się na temat smaku twojej spermy. A następnie musisz poprosić kolegę, żeby ci zrobił loda i też wypowiedział się w tym temacie. Po tych doświadczeniach będziesz już przekonany w 100% jak smakuje twoje nasienie.

Gość mężatka 88
Wydaje mi sie ze tu sie wypowiadaja same dzieci ktore nie miały nigdy tego problemu... po pierwsze duzo kawy po drugie papierosy po trzecie alkohol po czwarte ( o ile sie zdarza ale oby nie ) trawka i inne narkotyki po piate stres i po szoste nieodpowiednia dieta. Wiem co pisze bo mi samej jest nie milo miec goszko w buzi...