Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość something about

MIRENA - kilka pytań

Polecane posty

Gość something about

wiem, są juz tematy o mirenie ale niektóre bardzo stare a mi zalezy na aktualnych informacjach :) czy te z Was, które mają załozoną Mirenę mogą mi powiedziec 1. ile to obecnie kosztuje? 2. czy zakladanie boli? 3. czy czujecie się z mireną pewniej niż przy innych metodach antykoncepcji? 4. czy czujecie czasami jej obecnosc, np w czasie seksu? 5. czy to według Was dobra metoda? i dlaczego tak albo nie?

Witaj. Mam mirene rok wiec postaram sie odpowiedziec... Po: 0. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3156276 tu jest topik i dziewczyny pisza na nim caly czas. Ja tez tam pisalam, ale juz nie mam potrzeby wiec od czasu zagladam. 1. Nie jestem pewna ale ok 700 zl 2. Zakladanie nie bylo z przyjemnych zdarzen, za to godzine po bolalo mocno. Zwykla tabletka przeciwbolowa typu apap pomogla. Niektore dziewczyny braly godzine przed zeby niebolalo. 3. Na poczatki sa pewne obawy ale ja poroku totalny luz, ufam jej :) 4. Akurat u mnie na poczatku odczuwalam troche bol podczas stosunku, inne dziewczyny tak nie mialy. Czasami tez sie zdaza ze partner wyczuwa, wted trzeba podciac wiecej nitki M i po klopocie. 4. Ja jak narazie zadowolona jestem, pelen luzik...

a co do sexu to ani ja nie czuje ani mój partner Podczas pierwszego zbliżenia lekki ból ale nie wiem czy to przez Mirenkę czy przez za ciasne (może) zaszycie po niedawnym porodzie :)