Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgudhkece

Dzień kobiet bez kwiatka i prezentu. Tylko ja tak mam?

Polecane posty

Nie tylko. Mój chlopak to Anglik i nawet nie wiedzial, ze jest dzien kobiet :-D ALe brat do mnie wyslal SMSa z zyczeniami.

Gość ja tez mialam zycie
no dobra, ale przecież miło jest coś dostać. chociaż jakiegoś kwiatka popieram, od razu inaczej by ten dzien wygladal :)

Gość takasamaaajaaa
ja mam tez problem. jestesmy ze sobą od 3 lat.w tym roku bierzemy slub.mam tak jak wy dziewczyny.od mojego faceta nie dostalam kwiatka nigdy.on uwaza,że kwiatek to badyl ale mnie nie zapytał czy tez tak sądzę.dostalam tylko haslo wszystkiego najlepszego.jechalismy po zakupy i w radiu leciala audycja,kobiety mowily o tym jak faceci je doceniają,on zmienil stację.raz dostalam prezent na swieta.w tym roku kupilam mu prezent ale mnie nic nie kupil.ja nie wymagam wiele.dzis były tulipany po 2 zl.czy to jest majątek?cóż kobiety musimy się trzymac.

kobiety powinny dostawac kwiaty conajmniej raz w tygodniu...... za to ze sa......bo inaczej to jedna wielka planeta gejow :P:P:P

Gość a moj kochany
no ale bral wolny dzien wlasnie po to, zeby uczcic to swieto. o dniu chlopaka pamietalam. o dniu mezczyzn pierwsze slysze. fakt, nie jest to tak naglosnione swieto jak dzisiejsze i nie ma takich tradycji.

Gość a moj kochany
zastanawiam sie czy to przemilczec. ale jak nic nie powiem, to skad bedzie wiedzial, ze jest mi przykro, chyba nie o to chodzi w zwiazku, zeby ukrywac swoje emocje.

Gość żabeczkazkwiateczka
Ech,dziewczyny,doskonale Was rozumiem.Sama aktualnie nie mam faceta(więc też mi przykro że nie mialam od kogo dostać kwiatka),ale jak byłam jeszcze z moim eks to nie było lepiej. Któregoś roku wlasnie w Dzień Kobiet pojechał do domu(pochodził z innego miasta)specjalnie po to,żeby złożyć życzenia mamie i babci.Przy czym ja ani życzeń ani kwiatka nie dostałam,urocze,prawda? :( Nigdy nie pamiętał o okazjach typu Walentynki,rocznica itp.Nie jestem materialistką,nie oczekuję prezentów na każdym kroku czy bukietu kwiatów każdego dnia,ale przy takich okazjach miło jest dostać tego symbolicznego kwiatka czy kartkę z życzeniami.

Początki Międzynarodowego Dnia Kobiet wywodzą się z ruchów robotniczych w Ameryce Północnej i Europie. Pierwsze obchody Narodowego Dnia Kobiet odbyły się 28 lutego 1909 r. w Stanach Zjednoczonych. Zapoczątkowane zostały one przez Socjalistyczną Partię Ameryki dla upamiętnienia odbywającego się rok wcześniej nowojorskiego strajku pracownic przemysłu odzieżowego, przeciwko złym warunkom pracy""" to tak gwoli sclosci ze to nie jest komunistyczny wymysl :D

Gość marcelinek
rozwaliłaś mnie ty też nie wiesz kiedy jest dzień mężczyzn?a więc już sama sobie odpowiedziałaś czemu nie dostałaś życzeń....

Gość marcelinek
a moj kochany już trzy kobiety się pytałem na tym forum, kiedy jest dzień kobiet i one też powiedziały że nie wiedziały że takie coś istnieje....

Gość a moj kochany
no bez przesady. on nie jest taki, zeby sie odgrywac. ja z reszta tez nie. na mikolajki przyjechalam do niego z prezentem - on nic. na boze narodzenie dostal prezent - on nic, glupio mu sie zrobilo i zaplacil za pare rzeczy, ktore sobie chcialam kupic. z reszta - sama zaplacilam, a on bez pytania przelal pieniadze na moje konto i oznajmil, ze to prezent od niego. i tak - dziwie sie, ze nie dostalam zyczen. bo ten dzien obchodzi sie od dawien dawna, a on o dniu mezczyzn tez pewnie nie slyszal. a nawet jak slyszal, to nie jest z tych co robia na zlosc. z reszta juz pisalam, ze o dniu chlopaka pamietalam.

Mój chłopaka sam mi wczoraj przypominał że dzisiaj jest dzień kobiet, że wymyśłił że pracownicą da po jakiejś róży! A ja dostałam od niego smsa: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet;/ nio mógłby sie wysilić i przynajmniej zadzwonić! Boże faceci;/

Gość a moj kochany
a dzien mezczyzn znalazlam sobie w wikipedii. ale do jasnej cholery - tak ciezko zrobic przyjemnosc wlasnej kobiecie? moze ty bys sie odgrywal na swojej, ze nie pamieta o dniu mezczyzn, o ktorym nikt nie slyszal. moj facet nie jest taki. za to zachowal sie dzisiaj bardzo nieladnie.

Gość marcelinek
poprostu w mediach piszczą i każda chce dostać upominek.......albo widzi że inne dostały kwiatki to i ona chce bo czuje się gorsza..... z mężczyznami nie ma tego problemu. a jak mężczyna nie dostanie życzeń w dzień mężczyzn to się nie obraża......

Gość a moj kochany
ide wziac ciepla kapiel i sie zrelaskowac. sama sobie sprawie radosc, jak wlasny facet ma to w dupie. dziekuje za wypowiedzi, sczegolnie tobie marcelinku za poswiecony czas. troche dziecinne te twoje uwagi, ale doceniam, ze chciales pomoc.

Gość marcelinek
dzień kobiet to dzień w którym kobiety walczą o swoje prawa więc trzeba zmienić nazwę na dzień praw kobiet, a nie dzień w którym mają być kochane i uwielbiane

Gość marcelinek
jeżeli ma to w dupie to znaczy że się pomiędzy wami nie układa, dziwny ten wasz związek

Gość marcelinek
na mikolajki przyjechalam do niego z prezentem - on nic. na boze narodzenie dostal prezent - on nic, glupio mu sie zrobilo i zaplacil za pare rzeczy więc jeśli wcześniej nie kupował ci prezentów z ważniejszych świąt niż dzień kobiet to to oczywiste że nie lubi tego robić.Jest taki typ co nie lubi kupować upominków i składać życzeń.Powinnaś się spodziewać że nie dostaniesz dziś prezentu, jeżeli na mikołajki,Boże narodzenie,walentynki, nic nie dostałaś.I wybacz ale to ty zachowujesz się dziecinie, a nie ja bo powinnaś to przewidzieć.....

Gość marcelinek
moze ty bys sie odgrywal na swojej, ze nie pamieta o dniu mezczyzn, o ktorym nikt nie slyszal. moj facet nie jest taki. za to zachowal sie dzisiaj bardzo nieladnie ja bym się nie odegrywał na niej że nie pamięta o dniu mężczyzn,chociaż wiem że by pamiętała tak samo jak ja o niej.Ja zawsze bym pamiętał o jej świętach i w jakichś sposób to uczcił,raz huczniej raz skromniej. A to ze zachował się nieładnie to znaczy że mu na tobie nie zależy wy się w ogóle kochacie,bo tam pisałaś że on tylko tak gada a mało robi. Ja podejrzewam że on ma też na oku kogoś innego.

Gość marcelinek
dziwny ten wasz związek i podejrzewam że się rozpadnie i chyba się słabo rozumiecie skoro macie takie problemy a jesteście już po 30 bo ja jestem po 20

Gość marcelinek
pozdrawiam miłego wieczoru

Gość jjjjjjjjqqqq
faceci którzy plują się że tylko materialistki z nas... te które upomną się o kwiatka... żal... tylko jak usprawiedliwić swoje skąpstwo i lekceważenie dla naszych uczuć :)

Gość przykro tak mi
witam ja też nic nie dostałam, jesteśmy z mężem po ślubie dwa lata, on zwyczajnie zapomniał o dniu kobiet, złożył życzenia przez telefon i też tylko wszystkiego najlepszego , strasznie mi było przykro przepłakałam cały ranek, bo siedzę w domu z dzieckiem. jak już mu powiedziałąm następnego dnia to nic sobie z tego nie zrobbił dopiero dziś rano mnie przeprosił i wyznał uczucia, dlaczego jak wcześniej cały dzień byłam smutna nic nie zrobił tylko dopiero dziśprzed wyjściem do pracy... przecież to okropne, to co mamy żyćbez takich romantycznych dni czuję się jak taka bezwartościowa kobieta dla niego,

Gość vbgf
Na walentynki od niego dostalam kwiaty, czekoladki itp, on ode mnie nie dostal NIC :D a na dzien kobiet nie zlozyl mi nawet zyczen :D buahaha nie mowiac o prezencie.. :) coz.. jakos nie rozpaczam

Gość animowanka
nie czytalam calego watku odpowiem na 1 post. Moim zdaniem chociaz tulipanka powinnas dostac. Ja dostalam nawet od szefa w pracy czekolade wiec sorry facet mysli ze po prostu cie juz zaklepal dla siebie i te smieszne stwierdzenia ze to swieto komunistyczne to jakas glupia wymowka... fajnie ze 2 zl na tulipanka nie znalazl!! A swojej mamie nawet zyczen nie zlozyl bo nie mieszka juz z nia? Nie rozumiem!

Gość vbgf
Ale przestancie juz z tym, to jakies fanaberie!! wszedzie wszystkim skladac zyczenia przeciez to jest wymuszone :)

Gość animowanka
a co do Walentynek to tez nic sobie nie kupowalismy, poniewaz kazdy grosz odkladamy na wesele ktore mamy za poltora miesiaca. Ale normalnie bylaby jak zwykle jakas knajpa, jedzonko, albo symboliczne poradunki!

cudowny-kuferek.pl WALENTYNKI dziś przy kupieniu biżuterii dla pierwszych 10 osób-zawieszka z serduszkiem gratis