Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel123

Czy istnieje chociaż jedna kobieta która nie uparawiala seksu bez zobowiązań ?

Polecane posty

Gość wawawawa
i czy naprawde uważacie ze dziewczyna szukajaca przygodnego seksu nie moze sie zakochać i współżyć wyłącznie ze swoim partnerem ? chyba lepiej wyszaleć sie za młodu i wiedzieć jak to jest z innymi, niz potem po slubie robić skoki w bok szukając mocniejszych wrażeń. Puknijcie się w głowę zakompleksieni prawiczkowie chcący mieć dziewice z bogatym wykształceniem ;/

moim zdaniem takie kobiety powinny byc z facetami ktorzy im dorownuja:p Niewiadomo jakie chorobska przenosza:D

Gość wawawawa
chelsie nie rozśmieszaj mnie -.- jak poznasz fajnego chłopaka to od razu robisz wywiad ile ma partnerek i każesz okazac karte zdrowia w której figurują choroby weneryczne...?

Po facecie mozna poznac jaki jest!!! Nie lubie cwaniakow a zazwyczaj tacy maja wiele partnerek!!! Nigdy nie mialam problemu zrozpoznaniem!!! Poza tym obecnie mam kogos i dobrze wiem jaka jest sytuacja:p Takze mnie to nie dotyczy bo nie uprawiam z kims sexu kogo nie znam !!! aLBO JESTEM Z KIMS KILKA MIESIECY!!!

Gość wawawawa
rob jak chcesz, ale po co krytykujesz kobiety, które mają inny światopogląd ? ja ze swoim teraźniejszym partnerem poszłam do łóżka zanim byliśmy parą i nie uważam się w żadnym wypadku za kurwe, ani zwierzęcia które nie potrafi powstrzymać libido ... masz ochote na seks to się kochasz. każdy jest w takim układzie jaki mu odpowiada.

Gość megalomaniaaa
ja nie uprawiałam :) może dlatego że jestem młoda (lat 20) a może dlatego że jestem ze stałym partnerem (lat 4) :) ale myślę że to dlatego że nie pozwolę się pakować parchatym chujem... :classic_cool:

kazdy ma swoje zdanie!!! Ja tego nie popieram, inni natomiast nie popieraja tego ze ktos z sexem czeka do slubu i tez go potepiaja!!! Rozni sa ludzie, dla kazdego inne wartosci sie licza!!! Twoje zycie, rob z nim co chesz, ja nie bede nikomu dyktowac jak zyc!!! Proste

Widzę że jednak temat nie upadł. Fajnie że jednak dosyć optymistyczne wypowiedzi się pojawiały.

Gość do wawawawa
porzadny facet nie chce kobiety ktora uprawiala przygodny seks

Gość do wawawawa
a prawiczek ma prawo szukac nawet dziewicy!

Gość majunia z kwiatkiem
gorszą sprawą chyba jest zdrada!!! spotykając sie z kims świadomie dla sexu nikogo nie ranimy. A zdradzając niestety tak i to bardzo.

Po prostu w ostatnim czasie sam mialem takie propozycje. Wcześniej raczej mi się wydawało ze jest to marginalne zjawisko, bo przechwalki kumpli to traktuje ze w 80% kłamią. Później poczytałem parę babskich for i włos mi sie zjeżył na glowie. Sprawą oczywistą jest że mechanizm w głowie faceta dotyczący tej kwestii jest prosty, nie wybieramy na partnerki życiowe kobiet które się sekrzą z byle jakimi gośćmi. Naturalnie takie kobiety odbieramy jako zdemoralizowane nie potrafiące później dochować wierności.

Gość majunia z kwiatkiem
a czy Ty sam danielu dotrzymujesz wierności???

Gość TioneeHilson
ja bez więzi emocjonalnej nie potrafiłabym pojść do łóżka z facetem. Nigdy mi sie to nie zdarzyło.Sex to dopełnienie miłości, inaczej nie idzie.

To chyba oczywiste że tak, aż takiej hipokryzji bym sie nie dopuszczał. Nie mniej jednak nie ma co wpadać wparanoje i takie kobitki o jakich pisałem są wciąż na marginesie.

Gość majunia z kwiatkiem
puszczajacy sie faceci są tez na marginesie. Nie wiem Danielu ile masz lat, ale myślenie co niektórych jest poniżej wieku dzieciecego:)

Gość was jest bardzo malo
teraz przewazaja te latwe