Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel123

Czy istnieje chociaż jedna kobieta która nie uparawiala seksu bez zobowiązań ?

Polecane posty

Oczywiście że istnieje, nawet niejedna :) Chociaż w temacie o seksie francuskim na drugiej randce się ujawniło kilka, które uwielbiają układy :/ A te 'normalne' są wyzywane od moherów i cnotek niewydymek :/

Gość mona-lisa
Oczywiście, ze istnieją takie kobiety. Tylko niewielu jest takich facetów. To wy niestety nalegacie i dążycie do tego żeby zaliczyc jak najszybciej i pa pa a potem następna. Wyobraź sobie że szukam i szukam i nie mogę jakoś trafić na żadnego porządnego faceta. Większość liczy tylko na seks bez zobowiązań i na dodatek okazuje się potem że mają żony, dzieci . Szkoda słów:(

Gość to ja chyba
jestem święta

Gość Nikt_Znaczący
Czytając te wypowiedzi mogę rozumieć, że jeżeli nigdy nie uprawiałem seksu bez zobowiązań, to mogę tego wymagać od mojej przyszłej partnerki i ewentualnie wyzwać ją od szmat lub idiotek (bo była głupia jeśli poszła z jakimś szmaciarzem)? Uff... ulżyło mi:P

Jak suka nie da to pies nie weżmie. A że laski dają jak leci i komu popadnie to korzystamy.

Gość tropicssssssss
sex bez zobowiązań to coś cudownego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRECZ CNOTY NIEWYDYMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do jjjjjjjjqqqq
a jak facet jest porzadny to co?

Dzisiejsza kobieta w wieku 25 lat miała od 5 do 10 partnerów seksualnych. Jak później słysze że jest stateczną mężatką to mnie krew zalewa.

Gość racja michale
one tylko do lozka sie nadaja

Gość racja michale
jak one moga byc mezatkami potem?

Gość damian82r
Widocznie jakiś frajerów znajdują i sie nie przyznają. Bo normalny o zdrowych zmysląch by od razy taką w dupe kopnął.

Gość pewnie klamia mezom

A czy istnieje CHOCIAZ JEDEN MEZCZYZNA, ktory nie uprawial seksu bez zobowiazan??? Wybaczcie panowie, ale w tej konkurencji jeszcze przez wiele wiekow bedziemy pozostawac w tyle za wami. Moze wiec zamiast zajac sie nami i kolejny raz rzucac w nas kamieniem, wartoby zaczac od siebie samych??? Bo materialu tu az nadto, az nadto.. I zeby tylko byl to seks bez zobowiazan! ;) Seks bez zobowiazan to najmniejszy z waszych "grzeszkow" ;) Przykro mi panowie, ale nie ma o czym mowic! Najpierw nalezy dokonaw wlasnej ekspiacji :o A na koniec..slyszeliscie o tym? "Widzisz drzazge w oku brata a belki w swoim nie widzisz" ;) W waszym przypadku nalezaloby mowic raczej o.."klodzie". I co? Ktos tu sie ze mna nie zgodzi? Ktos jeszcze ma cos do powiedzenia w temacie seksu bez zobowoazan kobiet???

dobrze gadasz:P chyba sami porzuceni i zdradzeni tutaj wypisują niestety ze stereotypami się nie walczy pomarancze musza sie pożalic niech i tak będzie:classic_cool:

Przynajmniej jest część mężczyzn ktora sie brzydzi takim czymś i nigdy nie praktykuje. Natomiast z pośród kobiet takich osob nie ma. Wszystkie dają jak leci, o zdradzaniu swoich partnerow już nie mówie bo to jak narazie tylko z 90% dziewczyn zdradza.

Tamten temat tylko potwierdza to z czym ma do czynienia na codzień. Kurestwo wspolczesnych kobiet osiaga maksimum i już przynajmniej kilkukrotnie przewyższa w tym wzgledzie facetów.

"Wszystkie dają jak leci" Kochanie, a ile ty masz latek? Zmien sposob myslenia. Kobiety juz "nie daja". Kobiety sobie biora ;) I czerpia przyjemnosc z zycia. Dlaczego wy macie parwo "sobie brac" a pozniej zostawiac nas a my nie? Macie teraz to, na co pracowaliscie przez cale wieki.

Gość bojabojaboja
"No niestety teraz wrażliwych babek nie ma. Praktycznie wszystkie nastawione bardzo egoistycznie i konsumpcyjnie do życia" Źle szukasz albo przyciągasz same zdziry. Widocznie wyglądasz na lowelasa;]

Gość dzisiejsze gim gowniary
juz zaczynaja i to straszne bo to przyszle matki i zony ble

"Kurestwo wspolczesnych kobiet " a co powiesz o kurestwie mezczyzn trwajace OD ZAWSZE ??? Cos pan Dominik, jakos oczy zamyka na pewne fakty i uporczywie sie trzyma tej samej piosenki ;) choc w okol meski heavy metal dudni i grzmieje ;) Ta piosenka niknie w tych dzwiekach ;)

Dominiku, a tak na powaznie. To bardzo chwalebne, ze optujesz za pewnymi normami w seksie. Rozpasanie i przesada w niczym nie sa dobre. Ale powiedz mi: czy ty nigdy nie uprawiales sesku bez zobowiazan? Prosze o szczera odpowiedz.

Właściwie już wszystko zostalo napisane na temat. Wniosek: Wiernych kobiet praktycznie nie ma, puszczalskich w ogole nie ma. A mężczyzn będących calkowitym przeciwieństwem powyższych jest pełno.

Nigdy nie uprawialem takiego seksu, choć o zgrozo propozycje były. Popęd mam duży ale jeżeli nie mam dziewczyny to jakoś onanizm wystarcza.

Gość tu sobie poczytajcie :)
to Ci się chwali :)

Ty chyba śmieszny jesteś! Kurwiarzy zaliczających po kilkadziesiąt panienek nie brakuje za to kobieta mająca wiecej niż 1 partnera seksualnego w życiu to już kurwa wszechczasów!!