Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel123

Czy istnieje chociaż jedna kobieta która nie uparawiala seksu bez zobowiązań ?

Polecane posty

Gość bojabojaboja
No to teraz już wiem o co chodzi. Prowokujesz dziecko ale marnie:]

Gość wiele takich dziewczyn
istnieje, zmien srodowisko po prostu, tak samo z facectami jedni to dranie ale jak bym miala zaraz wrzucac wszystkich do jednego wora to chyba nie wiem zostalam bym lesbijka albo do konca zycia bylabym sama, tepe myslenie ....

Gość jzsgdZ
Jasne, że tak. Dużo jest takich kobiet (wbrew pozorom). Ja mam 23 lata i w swoim życiu spałam tylko z jednym mężczyzną - moim narzeczonym. I mam nadzieję, że tak już zostanie na zawsze. Mam kilka koleżanek, które miały już wielu partnerów, ale mam też takie, które miały jednego, albo i wcale. Na prawdę, nie każda dziewczyna co sobotę ma nowego "dyskotekowicza".

''kobieta mająca wiecej niż 1 partnera seksualnego w życiu to już k**wa wszechczas'' Gdzie ty żyjesz? Teraz 25 latka jak miała poniżej 10 partnerow seksualnych to uważa sie prawie za dziewice.

ja nie doszłam nawet do 1/4 ilości o której piszesz(Dominik) nadziei nie mam jak koleżanka wyżej ale to,że nie mam narzeczonego nie oznacza ,że mam miec przebieg o jakim tu piszesz...

Gość ndvwvrupwuvhpw
ja nigdy nie uprawiałam sexu bez zobowiązań ;) i nie mam 13 lat ;)

Gość ndvwvrupwuvhpw
jestem w przedziale wiekowym 25-30 i mialam 3 partnerów - zaden z przypadku! z kazdym byłam ponad rok! i co lepsza nie uprawialam sexu przed 21 rokiem zycia ;)

Gość 3 partnerow to i tak duzo
a jak kobieta miala 10 to jest po prostu puszczalska lafirynda. taka co uprawiala seks bez zobowiazan to pospolita lampucera

Gość do kallina.
taka ktora idzie do lozka bez uczucia, by zaspokoic swoje potrzeby jest puszczalska

Gość ndvwvrupwuvhpw
owszem 3 to nie mało i gdybym mogła cofnąć czas to 2 wyeliminuje, ale tak się nie da:/ jednak w porwnaniu z współczesnymi siksami młodymi które w wieku lat 18 mają większe doświadczenie niż ja to i tak nie wypadam najgorzej:/ tym bardziej, ze tak jak mówiłam każdy z nich był moim partnerem nie przez miesiac czy dwa tylko z kazdym bylam dłuzszy czas... z jednym 2 lata, z drugim 2,5 a z trzecim jestem cały czas juz kilka lat;p i jest moim mężem:p więc na takim "dobytku zakończę";p

Gość do Ameryka Południowa
a my nie chcemy kobiet, ktore uprawialy seks bez zobowiazan. gowno nas obchodzi wasz poped. chcemy miec kobiety, ktore nie kojarza nam sie z dziwkami

Gość speczjalist
to szukajcie ich. jest ich coraz mniej i nie dla kazdego chetnego starczy..zreszta moje niedoświadczone koleżanki nie chca prawiczkow a wy to chyba prawiczki no nie?

Gość nie tylko prawiczki
chca porzadnych kobiet. zaden facet nie chce dajki

Gość Dlaczeeeego
Istnieją takie kobiety - to jest poza wszelkimi wątpliwościami

Gość ale jest ich bardzo malo

ale my też jesteśmy ludzmi!!! i każda kobieta ma swoje potrzeby. dlatego kobietki facetom nie ma co mówić ilu sie miało facetów itp. po co im to..oni tez prawdy nam nie mówią:)

Gość do vanessaaa
a jak facet jest porzadny to tez trzeba go oklamac?

tu nikt nie mówi o kłamstwie...ale o nie mówieniu wszystkiego. jeśli ktoś do życia z daną osoba potrzebuje jej przszłosci to współczuje.

Gość do do vanessaaa
a porzadny facet nie chce byc z puszczalska

Gość ale jakos wszystkie wiazecie
sie z babiarzami i wam to nie przeszkadza. faceci to co innego i zaden nie chce worka na sperme

Workiem na sperme jest chyba pani która pracuje celowo w agencji towarzyskiej. Więc sie panowie zastanówcie o czym mówicie. mamy rodzić dzieci, pracować, bo jak któraś nie pracuje to już leń itp. ale sexu nam nie wolno uprawiać??? nie bądzcie panowie żałośni.

Gość wawawawa
zaraz padne, a facet sypiający z dziewczynami "z okazji" wyrósł do miana superbohatera testującego czy dziewczyna jest kurwa* czy nie ?

Tylko pamiętajcie panowie ...nie zróbcie czasami z zadnej swojej kobiety worka na sperme, bo to karygodne:)

Szczerze to nie rozumiem kobiet ktore po miesiacu znajomosci, a nawet krocej ida z facetem do lozka!!! Co za brak swojej wartosci!!! Ponizaja same siebie , a potem dziwia sie dlaczego i m sie z mezczyznami nie udaje... Kobiety szanujcie sie, bo jesli wy nie bedziecie, to zaden facet tez nieberdzie was szanowal!!!

Gość JA tego nigdy nie robiłam
Dla mnie to zwykłe kurewstwo. Koniec kropka.

i ja jako dziewczyna nie jestem zainteresowana chlopakami ktorym tylko na tym zalezy! Nie szukam nigdy faceta ktory mial niewiadomo ile partnerek seksualnych!!!