Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaprawda...u

taka prawda o kobietach

Polecane posty

Gość takaprawda...u

Kobiety nawet na torturach utrzymują że facet ich snów, mężczyzna marzeń to człowiek grzeczny, szanujący kobiety i ich zdanie, wierny i troskliwy, człowiek dla którego rodzina jest wszystkim. O takim mężczyźnie się mówi i myśli w kategoriach bezpieczeństwa, stabilizacji - ale nigdy nie marzy z wypiekami na twarzy i przyśpieszonym tętnem. Miliony przypadków pokazują że tak jak twierdzą Panie nie jest i nigdy nie będzie, że zawsze kobiety jedno mówią, a czego innego pragną. Partner grzeczny, miły i kochający jest tylko gwarantem spełnienia życiowych potrzeb, stabilizacji, umożliwia wychowanie dziecka i stałe przynoszenie pensji, zapewnia trwanie mylnie postrzegane przez Panie jako szczęście, jednak z czasem nie daje emocji i szczęścia tak bardzo oczekiwanego w marzeniach i planach. Wystarczy przeanalizować wypadki kiedy taka kobieta instytucja czyli matka i żona trafia w swoim życiu na mężczyznę który nie jest ani miły, ani troskliwy, ani na pewno kulturalny i kochający, i rzuca rodzinę idąc w tango. U Pań bardziej praktycznych taki mężczyzna staje się kochankiem, a mężczyzna życia, mąż kochający i troskliwy staje się prawie zawsze obiektem pogardy, w najlepszym przypadku kojarzy się z nudą i bezbarwnością.

Gość takaprawda...u
ludzie są poje..ni żal mi ich nie ma sprawiedliwości

Gość asfasdfasdfsdf
"nie ma i nie będzie sprawiedliwości, przyjmij to do wiadomości"

Gość takaprawda...u
ale dlaczego?

Gość asfasdfasdfsdf
co dlaczego ?

Gość arek bandzior
Niestety mądrym facetom pozostaje samotność by sobie przez takie kurwy życia nie zmarnować.

Gość asfasdfasdfsdf
bez przesady, da się "co nieco" wyłuskać

Gość arek bandzior
Napewno sa jeszcze kobiety ale reszta już tak wyrobila negatywną opinie o nich że facet traktyje je jako calość.

Gość asfasdfasdfsdf
masz arek nieco racji ale nie daj się zwariować. całe życie w samotności to nie jest dobre rozwiązanie !

Kobiety do życia chcą grzecznych chłoopców, ale na ojców swoich dzieci wybierają samców alfa, ze względu na silne i mocne geny - co oznacza że potomstwo będzie zdrowsze i silniejsze. Taki żart matki natury :) Nawet przeprowadzono badania, zauważono że większość gwałtów kończy się ciążą, nawet jeśli kobieta miała dni niepłodne - bo organizm kobiety sam to wyczuwa, a gwałcą samce alfa. Kolejny żart matki natury :/ A ja tam lubię jak facet jest połączeniem przeciwieństw ;)

żart ?? Fact ma byc facetem !!!! Zadne ciepłe kluchy jak opisane przez autora hehe I musi byc hardcorowo inaczej nudze sie po miesiącu !!!!!!!!

Sucz, ja się zgadzam z Tobą że facet ma byc facetem ;) Ciepłe kluchy pogoniłam w tamtym roku, a omal przed ołtarzem nie wylądowałam ;) Ja samca alfa wybiorę i na ojca, i na partnera :D Lubię wyzwania ;)

Gość gjgfhff
fhfhff

Gość asfasdfasdfsdf
kubeł zimnej wody na głowę romantyków :)

Gość Seniorrro
Płeć piękna nie lubi facetów, którzy cały czas pokazują jak bardzo im zależy. Kobiecie trzeba dać trochę niepewności, niech to ona czasem zawalczy faceta. Kobiety są naprawdę bardzo dziwnie skonstruowane... lubią mężczyzn, którzy trochę nimi pomiatają, a zarazem kochają :)

mozna byc i jednym i drugim.....trza tylko miec troche fantazji....:P Kmicicowej ma sie rozumiec!!!! :P:P:P

Gość asfasdfasdfsdf
@Ona zdjęcie kobiety ze sznurem pereł nie jest dobrane przypadkowo ?

sznur perel....hmmmm....ale zawsze jednak smycz :(( extra fota!!! cus sie pieprzy na kafe :(

Gość człowiek, który oszukał dia
pierdolenie o Chopinie

Kmicic - mi się udało właśnie na takiego trafić ;) asfasdfasdfsdf A to pozostanie słodką tajemnicą, możecie się zastanawiać :D Mi też kafe siada, nie pokazuje mi się na głównej w którym temacie posty są dodane :(

Gość asfasdfasdfsdf
ok perły zostawmy w spokoju. tylko opowiedz jeszcze o tym ołtarzu ;)

Gość nie reaguj
hmmmm nie wiem nie wiem.... ja kocham nad zycie stabilnego rowniez emocjonalnie faceta i chce byc z nim na zawsze. sadze ze nie mozna generalizowac :)

Gość idealna kobieta to ja ...
kobieta pragnie mężczyzny który bedzie madry odpowiedzialny bardzo bardzo męski i boski w łóżku czy to tak wiele :)

Oj ciężko było znaleźć, ale opłacało się szukać ;) A co do ołtarza... W sumie pod presją swojego sumienia i rodzinki, że już czas, że jak mieszkamy razem, to by pasowało, i w ogóle, że krzywdy mieć nie będę, bo wykształcony, bo się słucha, bo dobrze zarabia, i takie tam :/ Ale ja swoich uczuć nie byłam pewna, a raczej byłam pewna że mogę mocniej czuć :/ No i po półrocznej depresji spowodowanej tym, że go zranię w sumie za nic, bo po prostu się nie dobraliśmy charakterami, oddałam pierścionek. Z tym że nie chodziło o to, że był za dobry... On hmm... nie żył. On sobie istniał... i mnie w takie istnienie wciągal właśnie, w marazm, w nic nierobienie, a ja zawsze byłam żywa i energiczna, więc zaczęłam się przerażać własnym życiem :( Nie wspomnę o tym, że miał Aspergera :( I tu po 1 się strasznie ciężko z takimi ludźmi żyje, a po 2 nie do końca wiadomo, czy to nie genetyczne :( I też właśnie z tego powodu nie chciałam go ranić, próbowałam poczuć mocniej, naprawiać, stawałam na rzęsach żeby związek obudzić... Ale się nie udawało, ja coś mówiłam, a on był wyłączony i patrzył w firankę... Po 10 minutach pytał, czy coś mówiłam :( I w końcu stwierdziłam, że nie mogę się aż tak poświęcać, żyć za dwie osoby, prowadzić za rękę... Z totalnym bucem też byłam, więc mam porównanie jak wygląda taki i taki związek... Dlatego teraz szukałam kogoś 'pośrodku' :)

Gość asfasdfasdfsdf
"on był wyłączony i patrzył w firankę..." :D może medytował

Permanentnie? To przy takiej ilości medytacji powinien w powietrzu latać :/ No i ciągle zmęczony i niewyspany - mimo 13-14h snu.

Gość meszczysna
co do suczy: jak szukasz sk.rwysyna to idź do jakiegoś gangu, będziesz miała przygody że hej, a jakie będą emocje jak cie chłopaki będą od k.rwy wyzywać i ci wp.erdalać jak nie bedziesz słuchała