Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

USG 3D

Polecane posty

dziewczyny, czym sie rozni usg 3d od 4d, oplaca sie zaplacic 250zl na usg 3d? Jutro mam ale caly czas sie zastanawiam czy isc czy nie.

Gość mozna sie dowiedziec czy jestq
nie opłaca się 🖐️ proponuję zrobić zwykłe, na jedno wyjdzie bo na 3d/4d więcej wcale nie widać.

więcej pod względem diagnostycznym

to są badania trójwymiarowe z dźwiękiem, widok jest super i badanie jest dokładniejsze, ja miałam to 4d robione przy teście papp a i gorąco polecam, i zdecydowanie warto wydać kasę :)

te które nie polecają są rozsądne 🖐️ chyba że franka nie masz na co kasy wydawać, ale takie wrażenia są zbędne 🖐️ niepotrzebny bajer

Każdy robi jak chce :) Jedni są zadowoleni z tego, że moga zobaczyć swoje dziecko w inny sposób, niż na normalnym USG, a dla drugich jest to zbędne i nie ma co o tym dyskutować :P :) Zawsze są za i przeciw :)

Gość
moja kumpela poszla na 3d, wyszla juleczka, urodzila marcina i roberta...

ja za test papp a z 3/4 d zapłaciłam 550 zł i nie uważam tego za stracone pieniądze, badanie było bardzo dokładne, wszelkie dźwięki i przepływy były widoczne i świetnie słyszalne, zresztą nie szkoda mi kasy na własne dziecko :) a do tego rewelacyjna pamiątka, 4 razy miałam wykonane 3/4 d

pamiątka po dziecku :O jak to koszmarnie brzmi :O

nie pamiątka po dziecku ale pamiątka po tym jak był malutki w brzuchu :P ja nawet zjdęć nie mam jak byłam mała a co dopiero w brzuchu mamy

no mi wlasnie o to chodzi ze swietna pamiatka bedzie dla mojej corci, zaluje ze za czasow moich rodzicow czegos takiego nie bylo, bo chetnie bym zobaczyla sobie filmik z tego jak wygladalam i co wyrabialam w brzuszk takze chyba sie skusze :)