Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś przywioza odkurzacz

ODKURZACZ ZE SKLEPU INTERNETOWEGO

Polecane posty

Kurier po dostarczeniu przesyłki do Państwa ma obowiązek odczekania 10 min, w czasie którym macie Państwo prawo sprawdzić zawartość przesyłki i ogólny stan sprzętu. W przypadku przesyłki za pobraniem", sprawdzenie przesyłki możliwe jest dopiero po uregulowaniu kurierowi należności. - W przypadku gdybyście stwierdzili Państwo, że sprzęt został mechanicznie uszkodzony lub posiada braki, kurier ma obowiązek natychmiastowego spisania protokołu szkodowego i pozostawienia Państwu jego kopii. Uwaga odpowiedni druk powinien mieć przy sobie kurier, w przeciwnym przypadku należy spisać odręczne oświadczenie opisujące stan towaru, jego zabezpieczeń i opakowania. Oświadczenie takie musi być opatrzone datą oraz podpisami Kupującego i kuriera. Reklamacje dotyczące uszkodzeń mechanicznych lub braków w przesyłce będą rozpatrywane tylko w przypadku spisania w obecności przedstawiciela firmy spedycyjnej protokołu szkodowego. W takim przypadku Kupujący zobowiązany jest do niezwłocznego kontaktu z ELECTRO.pl, nie później jednak niż w ciągu 72 godzin od momentu doręczenia przesyłki. UWAGA! Przyjęcie przez Państwa przesyłki bez zastrzeżeń powoduje wygaśnięcie roszczeń z tytułu ubytku lub uszkodzenia mechanicznego. Jeżeli nie wykonają Państwo wspólnie z przewoźnikiem protokołu szkodowego na tą okoliczność w momencie odbioru przesyłki droga reklamacji zostanie zamknięta. Zamówiłam odkurzacz i takie są między innymi warunki odbioru tego odkurzacza od kuriera. Proszę bardziej doświadczonych o pomoc. Czy to oznacza, że ja ten odkurzacz mogę przy nim wypakować, sprawdzić czy jest cały, niepołamany, ma wszystkie szczotki, kabel zwija się prawidłowo, itp.? Mogę go włączyć do kontaktu? Proszę o pomoc, bo dziś na pewno go dostanę

Gość a z dziećmi
Nie tylko możesz, ale wręcz musisz.

na pewno? włączyć do kontaktu, pokręcić pokrętłami, wypróbować, czy rura dobrze się wkłada?

Oczywiście, rozpakuj, posprawdzaj, bo w innym razie nici z gwarancji.